Ετικέτες

20.4.15

Πριν σβήσει από τα εγκαύματα συγχώρεσε τους μουσουλμάνους που τον έκαψαν ο Nouman Masih, 15χρονος Πακιστανός... (ΦΩΤΟ)


αμφ: Στα χνάρια Του Δασκάλου του...

"Ου γαρ οίδασι τι ποιούσιν..."

Ένας ακόμα Νεομάρτυς...

Σχόλιο: Ας βάλουμε τον μικρό Nouman στην προσευχή μας! Ο Θεός να τον αναπαύσει.

To 15χρονο αγόρι, Χριστιανός από το Πακιστάν, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και πυρπολήθηκε από δύο μουσουλμάνους την περασμένη Παρασκευή μετά την ομολογία του ότι ήταν Χριστιανός, πέθανε χθες το πρωί λόγω των εγκαυμάτων που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Σύμφωνα με τον Πακιστανό δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Sardar Mushtaq Gill, το νεαρό αγόρι, ονόματι Nouman Masih, περπατούσε στο δρόμο όταν τον πλησίασαν δύο Μουσουλμάνοι άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας ήταν θείος του!!!

Ρωτήθηκε από τους άνδρες αν ήταν χριστιανός ή μουσουλμάνος, και όταν τους είπε ότι ήταν Χριστιανός, οι άνδρες τον χτύπησαν, τον καταδίωξαν, τον περιέλουσαν με φωτιστικό πετρέλαιο και του έβαλαν φωτιά. Οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι το σώμα του Masih ήταν 55% καμμένο!

Αν και οι γιατροί πίστευαν πως ο Masih θα μπορούσε να επιβιώσει από τα τα εγκαύματα του, δυστυχώς το νοσοκομείο δεν διέθετε τις εγκαταστάσεις αντιμετώπισης των εγκαυμάτων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της σοβαρότητας των τραυμάτων του Masih.

Ο Masih πέθανε γύρω στο 01.30 π.μ. την Τετάρτη.

Ο πρόεδρος της Βρετανικής πακιστανικής Χριστιανικής Ένωσης Wilson Chowdhry, αποκάλυψε πως ο Nouman έδωσε μια «χριστιανική συγχώρεση» στους άνδρες που διέπραξαν την επίθεση του πριν πεθάνει.

«Αυτός ακριβώς είπε, τους συγχώρεσε. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια χριστιανική συγχώρεση. Δεν ήθελε οι δολοφόνοι του να βγουν νικητές και να επαναλάβουν τα εγκλήματά τους σε οποιονδήποτε άλλον. Ήταν απλά πολύ μεγαλόψυχος με ένα χριστιανικό τρόπο» είπε ο Chowdhry. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.