Ετικέτες

7.5.15

Η Ηλιάνα μας χρειάζεται ξανά...


106 ημέρες στην εντατική
Ανάγκη για μεταφορά στο εξωτερικό

Η Ηλιάνα και οι δικοί της (γονείς: Λάζαρος και Δήμητρα) μας χρειάζονται!

Πρέπει να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια...
(νομίζω ότι η φωτογραφία θα μας βοηθήσει να προσευχηθούμε με περισσότερη θέρμη)

Παρακάτω ακολουθεί η "επίσημη" σημερινή ενημέρωση (7/5/2015) από τον Θείο της:




Καλησπέρα Θείες και θείοι της Ηλιάνας μας…. 

Έχει εδώ και αρκετή ώρα που θέλω να γράψω για την ανιψιά μας και δεν ξέρω πώς να αρχίσω….. 

Πίστευα πως είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο, η Ηλιάνα μας θα μεταφερόταν εδώ στην Θεσσαλονίκη για αποκατάσταση και συνέχεια της νοσηλείας της…… Με αυτόν τον τρόπο εμείς της οικογένειας της θα βρισκόμασταν δίπλα της έτσι ώστε να μπορέσουμε να της προσφέρουμε την αγάπη μας, την παρουσία μας, και επίσης να ξεκουράσουμε όσο μπορούμε επιτέλους αυτούς τους δυστυχείς γονείς που τόσα τράβηξαν και τραβάνε 106 ημέρες τώρα…. Και ένας Θεός ξέρει πόσο ακόμη θα τραβήξει η περιπέτεια αυτή. 

Πριν δύο ώρες περίπου, επικοινώνησε μαζί μου ο Λάζαρος, ο μπαμπάς της Ηλιάνας και μου είπε πως η απόφαση των φυσιάτρων και των γιατρών για την Ηλιάνα μας, είναι πως πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στο εξωτερικό…… Άμεσα….. Σχεδόν μου έκλεισε το τηλέφωνο ο Λάζαρος γιατί και αυτός δεν μπορούσε καλά καλά να αρθρώσει λέξη….. 

Πάγωσα, μου κόπηκαν τα πόδια……. Για να είμαι ειλικρινής, ακούσαμε την εκδοχή του εξωτερικού, προφορικά όμως σαν μια εικασία, και προσωπικά δεν το πίστευα….. Πίστευα πως δεν ευσταθούν όλα αυτά και πως η μικρή θα ερχόταν στην Θεσσαλονίκη, θα ερχόταν κοντά μας….. Τώρα όμως έχουμε στα χέρια μας την επίσημη γραπτή τοποθέτηση της επιστήμης…… Τώρα όλα ανατράπηκαν μέσα μου.

Στεναχωρήθηκα και απελπίστηκα…. Μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα άρχισα να ρωτάω τον εαυτό μου….. Και τώρα τι???? Ο Λάζαρος και η Δήμητρα πως το πήραν????? Και τώρα που θα πάει το παιδί???? Σε ποιο κράτος???? Για πόσο καιρό????? Το κόστος?????? Πιστεύω πως τα επόμενα εικοσιτετράωρα να απαντηθούν οι απορίες μου αυτές. 

Θυμάμαι πριν 106 ημέρες τις δύσκολες πρώτες ώρες που βιώσαμε με τον Λάζαρο και την Δήμητρα, με τον Θείο Σάββα με την Θεία Ελένη και με την θεία Νόπη….. εμάς δηλαδή που δεν λογαριάσαμε ούτε παιδιά, ούτε σπίτια ούτε δουλειές και τρέξαμε αμέσως δίπλα στην αγαπημένη ανιψιά μας και δίπλα στον Λάζαρο και την Δήμητρα.….. τώρα πάλι δύσκολα είναι…… 

Λάζαρε, Δήμητρα, βαστάτε παιδιά και κάτι θα κάνουμε. Είμαστε δίπλα σας. 
Να είστε όλοι σας καλά.


Για του λόγου το αληθές, δημοσιεύω και φωτογραφία του κειμένου από τον λογαριασμό στο Facebook:



Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε τον Εμμανουήλ και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

κλικ στην ετικέτα


8 σχόλια:

  1. Σας παρακαλώ πηγαίνετε να προσκυνήσετε το σκήνωμα της Αγίας Βαρβαρας νομίζω το έχουν σε ναό στην Αγία Βαρβάρα ΑΘΗΝΏΝ δεν είμαι από Αθήνα και δεν ξέρω που ακριβώς .Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στο αγγελούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα 10 Μαΐου έγινε η υποδοχή του σκηνώματος. Θα είναι στην Αθήνα (Αιγάλεω) για 2 εβδομάδες.

      Διαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ (ΜΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε σταμάτησα ούτε μια μέρα να μνημονεύω…

    και δε θα σταματήσω μέχρι να μάθω ότι νίκησες ……

    η Παναγιά μας είναι μαζι σου…… το περίγυρο σου δοκιμάζει…… και είμαι σίγουρος ότι θα βγει νικητής…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουραγιο Αδερφια μας πιστη και υπομονη,Ο Κυριος μας Ιησους Χριστος και η Παναχραντος μητερα του Παναγια θα κανουν το θαυμα τους.Σας αγαπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε ἐλέησον τήν δούλκη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελευταία ενημέρωση από τον θείο της την 11η Ιουλίου 2015:

    Αγαπητοί μου φίλοι, θείες και θείοι της Ηλιάνας μας,
    Πριν λίγα εικοσιτετράωρα, την ημέρα των γενεθλίων μου, σας ευχαριστούσα όλους για τις ευχές σας για την ανιψιά μας….. είπα στον εαυτό μου, πως δεν μπορεί να πάνε χαμένες τόσες μα τόσες πολλές ευχές…… και πράγματι δεν πήγαν… ο Θεός τις άκουσε…. τι θέλω να πω????? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθε χθες επιστολή αποδοχής για την Ηλιάνα μας από ένα κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία. Το κέντρο αυτό μπορεί να διαχειριστεί και το κινητικό αλλά και το αναπνευστικό πρόβλημα του παιδιού…. Τρεις μήνες ψάχναμε κέντρο και δεν μπορούσαμε να βρούμε….. Θέλει αρκετό τρέξιμο τις επόμενες ημέρες με τα διαδικαστικά και τις διάφορες επιτροπές…. και πρώτα ο Θεός, αν όλα πάνε καλά και είμαστε έτοιμοι, το παιδί και οι γονείς του 22 Ιουλίου φεύγουν για Γερμανία. Επιτέλους σήμερα ήρθαν τα πρώτα έστω και διστακτικά χαμόγελα στο σπίτι μου μετά από 171 ημέρες…… Σας ευχαριστώ πολύ….. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.