Ετικέτες

20.5.15

Ενημέρωση από την ίδια την Ιωάννα... (Ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε)

Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Αδέρφια μου να σας ενημερώσω σε περίπτωση που δεν έχετε καλούς λογισμούς σχετικά με την περίπτωση αυτή, ότι η Ιωάννα (θυμηθείτε για ποια Ιωάννα μιλάμεήταν συμφοιτήτρια της συζύγου μου, οπότε το γεγονός είναι αληθινό και δεν πρόκειται για απάτη... Η κοπέλα σύμφωνα με τους γιατρούς έχει 6 μήνες ζωής και η επέμβαση της δίνει κάποιες πιθανότητες ή έστω μια παράταση στην ζωή της, δηλαδή ούτε οι γιατροί μπορούν να εγγυηθούν την θεραπεία της... Αν σκανδαλίζεσθε σχετικά με το ότι το τέλος του άρθρου της δίνει λογαριασμούς για κατάθεση χρηματικής βοήθειας, να σημειώσουμε ότι δεν σας αναγκάζει κανείς να το πράξετε, αλλά σας παρακαλούμε πολύ να προσευχηθείτε για την αδελφή μας. Ούτως ή άλλως και οι γιατροί της έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι στο χέρι τους... Εμείς όμως γνωρίζουμε ότι είναι στο χέρι του Θεού και αν Αυτός κρίνει ότι συμφέρει στην Ιωάννα να θεραπευτεί, θα της δώσει αυτό που ζητά. Εμείς ας φωνάξουμε δυνατά για να μας ακούσει... Ας προσευχηθούμε όσο πιο θερμά λοιπόν και ας ζητήσουμε από τον Θεό να την ελεήσει και να της δώσει "τα καλά και συμφέροντα" για την ψυχή της. Γενηθήτω το θέλημά Του.

Γράφει η ίδια η Ιωάννα:
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε συναντήσει  το ιστολόγιό  μου (foodforbodymindandsoul.com) και ήδη γνωρίζετε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο διαγνώσθηκα με πολύμορφο γλοιοβλάστωμα (Glioblastoma multiforme – GBM) στο 4ο στάδιο, μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου.

Μετά από σειρά ραδιοθεραπείας και χημειοθεραπείας, ειδικές δίαιτες, ψυχοθεραπεία κλπ,  τα οποία υποτίθεται ότι θα έπρεπε να φέρουν αποτελέσματα, δυστυχώς, την προηγούμενη Δευτέρα πήρα τα χειρότερα νέα! Οι όγκοι έχουν σχεδόν διπλασιαστεί και ένας τρίτος μεγαλώνει. Η πρόγνωση είναι τώρα μόνο 6 μήνες!
Σαφώς , κάποια μέρα όλοι μας πρόκειται να πεθάνουμε, αλλά όταν είσαι μόλις 39 ετών, μαμά δύο μικρών παιδιών, πρόσφατα χωρισμένη και με τέτοια όρεξη για ζωή, τα πράγματα φαίνονται δύσκολα.
Ας γυρίσουμε λοιπόν  το φόβο σε ελπίδα, αγάπη και ευγνωμοσύνη, διότι μόνο συναισθήματα με περισσότερη ενέργεια  μπορούν να μας βοηθήσουν να δούμε την ευρύτερη εικόνα και τα μικρά πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή, και να βρούμε λύσεις.
Πιστεύω ότι ο θάνατος δεν είναι η μεγαλύτερη απώλεια στην ζωή. Η μεγαλύτερη απώλεια είναι η ενέργεια που πεθαίνει κάθε μέρα μέσα μας, ενώ είμαστε ακόμα ζωντανοί. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να ελπίζω, ό,τι και να μου πουν οι γιατροί. Ακριβώς επειδή είμαι  γεννημένη μαχήτρια και πιστεύω θετικά! Κανείς δεν μπορεί να μου δώσει  ημερομηνία λήξης! Υπάρχει επίσης ο ΘΕΟΣ που σίγουρα ξέρει καλύτερα πότε  έρχεται το τέλος μου!
Οι γιατροί μπορούν να σκοτώσουν ή να θεραπεύσουν με «λέξεις», όταν αυτές γίνουν «ξίφη».
Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία θεραπεία ακόμα για το GBM , και δεδομένου ότι η ραδιοθεραπεία και η χημειοθεραπεία έχουν αποδειχθεί ανεπιτυχείς, θα πρέπει να κοιτάξω σε άλλες εναλλακτικές επιλογές και σε θεραπείες υπό δοκιμή, οι οποίες, δυστυχώς, είναι πολύ δαπανηρές και δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια υγείας.
Το μέσο κόστος γι’αυτό είναι περίπου € 200.000, δεδομένου ότι συνεπάγονται πολλά κονδύλια για την έρευνα και την ανάπτυξη των εμβολίων ειδικά για κάθε ασθενή, προκειμένου να χτυπήσει τους όγκους και να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα
Χωρίς να έχει σημασία πόσο μεγάλη ή πόσο μικρή θα είναι, θα εκτιμούσα πραγματικά οποιαδήποτε δωρεά θα μπορούσατε να κάνετε,  σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια να σώσω τη ζωή μου!
Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας  σε αυτόν τον λογαριασμό στην ΑΙΒ (Allied Irish Banks) τράπεζα, μέσω Paypal ή μέσω της σελίδας Hope for Joanna Fundraising
Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας και εύχομαι σε όλους σας να απολαμβάνετε αγάπη, ευτυχία, και υγεία και να μην ξεχνάτε να δείχνετε πάντα την ευγνωμοσύνη σας για όλα !
Με αγάπη,
Ιωάννα

7 σχόλια:

  1. Λυπάμαι που η κοπέλα, αν και αναφέρει κάτι για το Θεό, εντούτοις δεν ζητάει από εμάς να κάνουμε ΠΡΟΣΕΥΧΗ, μάλλον γιατι δεν πιστεύει οτι η προσευχή θα τη σώσει, ίσως να μη γνωρίζει τη δύναμη της κοινής προσευχής που είπε ο Χριστός. Λυπάμαι ξανά, αλλά μια τέτοια περίπτωση καρκίνου μόνο με ένα θαύμα αντιμετωπίζεταιι, όχι με τα 200.000 ευρώ.
    Για να γίνει το θαύμα όμως χρειάζεται πίστη που δυστυχώς δεν τη διακρίνω κάπου μέσα στο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωαννα μου εμεις για σενα θα κανουμε εγκαρδια προσευχη στον κυριο ημων ιησου χριστο.εσυ για σενα τι θα κανεις;;;;;;;; ξεκινα προσευχη-μετανοια-νηστεια-εξομολογηση-θεια κοινωνια και το θαυμα θα σου χτυπησει την πορτα.καλη προσπαθεια και καλη θεραπεια σωματικη αλλα και πνευματικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=rBUGVkmmwbk&list=PL43jcRbIfqzqtCc9hx0IhnKxz_yF6JS9n
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ
    ΣΕ ΦΙΛΩ
    Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΑ

      Διαγραφή
  4. Ioanna
    exeis akousei ga thn prosseggisi toy "aktouariou" ton kk kotsanis Nakos kai Kotsanis Konstadino. Oi anthropoiaytoi tinekanan dorean tin meleti tous sto oonastiri ston Agio Savvva stin palaistini....koitakse to sto internet!!!!
    Pantos o Byrzynski Dr stin USA asxolite me to glioblastoma kai me ekpliktika apotelesmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΙΕ ΛΟΥΚΑ ΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΩΜΑΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παρακαλω να ανοιχτει λογαριασμος εδω στην ελλαδα και ο καθενας μας να κανει οτι μπορει να βοηθησε και με οποιο τροπο μπορει. εμαθα ακι εγω τι παει να πει καρκινος στης 6/5/15 τελειωσα τια ακτινοβολιες. θεος μαζι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.