Ετικέτες

5.7.15

ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ


Χαίρετε αδελφοί μου πονεμένοι και απογοητευμένοι.

Την προσεχή Κυριακή 5/7/2015 Αγ. Αθανασίου του εν Άθω, όλοι οι Έλληνες απόγονοι των αρχαίων σοφών, στους οποίους σπερματικά χαρίσθηκε η θεία σοφία του Τριαδικού Θεού και διέλαμψαν και διαλάμπουν φιλοκαλικά έως και στις ημέρες μας, όλοι οι απόγονοι του εκλεκτού σκεύους του Θεού ημών, μεγάλου και ανυπέρβλητου στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι φίλοι Μακεδόνες, όλοι οι απόγονοι των Αγίων, ευεργετών και ηρώων Αρβανιτών, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Ποντίων, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Κρητών και Θεσσαλών, Ηπειρωτών και οι Θράκες και οι Νησιώτες και οι Μοραΐτες, οι Κύπριοι και οι Βορειοηπειρώτες, όλος ο ελληνισμός όπου γης:

Εγκαταλείψτε τώρα μετά βδελυγμίας το γυμνό αποπνεύμα, το χαύνο,  το υποκριτικό, το ανέντιμο, το δυσώδες, το γέμον ανωμαλιών δυτικό επικοδόμημα που τυχόν δημιουργήσατε μέσα σας και γκρεμήστε το με δύναμη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ. Αλλά μόλις βγείτε από το παραβάν πάρτε την πιο σοφή απόφαση της ζωής σας.

Αντικαταστήσατε σας παρακαλώ πονεμένοι μου Έλληνες τα άχρηστα μπάζα της Δύσης, με τον Ιησού Χριστό και Ορθοδοξία, με το μεγαλείο της ελληνικής φυλής αρχαίο και νέο, με τις αρετές του ευλογημένου από το Θεό γένους ημών, την φιλοτιμία, τη θυσία, το ήθος, το ύφος, την εγκράτεια, την αγαθότητα, την αγάπη, την αλληλεγγύη και προσφέρετέ τα όλα αυτά τα καλά στο διπλανό Έλληνα που πάσχει και στην πατρίδα. Μόλις τα δώσετε, ο Θεός θα σας χαρίσει καινούρια.

Το ΟΧΙ μας ας μη στρέφεται κατά προσώπων της δύσεως, αλλά κατά των ληστρικών αποφάσεων των σχεδιασμένων από τους σατανιστές εβραιομασόνους και Ιλουμινάτι πολιτικούς της Εσπερίας.  

Έλληνες αγκαλιαστείτε μεταξύ σας και όλοι με το Χριστό μας



Είναι η αγκαλιά που πρέπει να μεγαλώσει και να δυναμώσει τώρα. Το μεσοδιάστημα από τώρα την αρχή αυτής της φάσεως της κρίσεως έως και τη χαρά της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και της πατρίδας θα είναι δύσκολο. Αυτό το μεσοδιάστημα όμως, αν το διαβούμε μαζί με τον Ιησού Χριστό μας, θα περιέχει διαστήματα ανακούφισης. Θα διανύσουμε μαζί με το Χριστό μας την κοιλάδα της λύπης και ο Ιησούς μας θα μας οδηγήσει απέναντι και εκεί θα είναι το ΠΑΣΧΑ, η Αναλαμπή, οι αλησμόνητες πατρίδες, η Βασιλεύουσα. 

Αν δεν μετανοήσουμε και πιάσουμε με πίστη και δύναμη το χέρι του Χριστού μας, θα καταντήσουμε «μπάζα της Δύσεως». Μην επιφυλάσετε για τον εαυτό σας αυτήν την προοπτική.

Την διαρκή νίκη δε θα τη δώσουν τα αντιμνημονιακά κόμματα και οι ιδεολογίες, αλλά θα τη δώσει ο Ιησούς μας, αφού τον πείσουμε ότι ποθούμε το υπόλοιπο της ζωής μας να το διαβούμε μαζί Του εν μετανοία.  

Η συνέχεια: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.