Ετικέτες

15.7.15

Ενημέρωση: Ελευθερία, Δημήτριος, Παύλος και Αγαθή (νέο όνομα)


Η Ελευθερία (θυμηθείτε εδώ) έχει εγχειριστεί με επιτυχία και βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης. Βέβαια η ηλικία της (93 ετών!) είναι τέτοια που και χρόνος χρειάζεται και κίνδυνοι επιπλοκών ελλοχεύουν, αλλά τηρουμένων των αναλογιών οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η εξέλιξη της είναι πολύ καλή!

Ο Δημήτριος (κλικ εδώ) είναι ακόμα στο νοσοκομείο λόγω του υγρού που παρουσίασε στον πνεύμονα. Είναι μεν απύρετος αυτήν την στιγμή, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ οριακή, αν λάβουμε υπ' όψιν την περιπέτεια που περνά (καρκίνος οισοφάγου-στομάχου και αφαίρεση του οισοφάγου και μέρους του στομάχου... συν την επιπλοκή με την πνευμονία...). Επίσης, έχουν βγει τα αποτελέσματα της βιοψίας που είναι δυστυχώς άσχημα (αν και αναμενόμενα...). Είχε καρκίνο σε πολύ προχωρημένο στάδιο, οπότε θα πρέπει να μπει σε μια επίπονη διαδικασία με πολλές χημειοθεραπείες που μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και δυο χρόνια με συνεχείς επανελέγχους και νέες αξιολογήσεις της κατάστασης του... Χρειάζεται πολλή προσευχή αδέρφια για τον Δημήτριο. Όλα δείχνουν ότι τα πράγματα δεν βαίνουν καλά, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Θεός αποφασίζει και αν τον συγκινήσουμε μπορεί να ανατρέψει όλες τις εκτιμήσεις των γιατρών και της δικής μας ανθρώπινης λογικής. Παρακαλώ, λοιπόν, να μην τον ξεχνάτε. Μας έχει ανάγκη και ας μην γνωρίζει πόσοι προσεύχονται γι αυτόν...

Ο αδερφός μας Παύλος επίσης κάνει μεγάλο αγώνα να επιβιώσει (κλικ εδώ). Μας υπενθυμίζει αναγνώστης μας να μην τον ξεχάσουμε και οφείλουμε να ανταποκριθούμε... Η κατάσταση του Παύλου επίσης είναι πολύ σοβαρή (καρκίνος στο πάγκρεας).

Τέλος, μας ζητήθηκε να προσευχηθούμε υπέρ υγείας της Αγαθής και των πέντε τέκνων της. 

Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε τον Εμμανουήλ, την Ηλιάνα, τον Μιχαήλ και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

κλικ στην ετικέτα1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.