Ετικέτες

10.10.15

Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2

Του Μανώλη Βολουδάκη                                                                                          Στις μέρες μας είναι πια προφανές πως γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου να επιβληθεί μία παγκόσμια διακυβέρνηση στον πλανήτη, με τον ανυπόστατο ισχυρισμό και το ψευδές πρόσχημα πως αυτό θα λύσει όλα τα κατά τόπους προβλήματα.

Ο πλανήτης σήμερα βασανίζεται από αναταραχές, ακαταστασίες και πολέμους, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά κατευθυνόμενες κινήσεις από το περιβόητο «Ένα τοις εκατό» που προωθεί την επιβολή της μίας και οικουμενιστικής (παγκόσμιας) διακυβέρνησης.

Ακόμα και ο πιο αδιάφορος, σε ότι αφορά στην πολιτική, πολίτης γνωρίζει πως το Κυπριακό ζήτημα, το άλυτο Βορειοηπειρωτικό θέμα, το πρόβλημα με τις μουσουλμανικές μειονότητες και το Τουρκικό προξενείο στην Θράκη, ο μόνιμος προβληματισμός που πηγάζει από την διεκδίκηση του Αιγαίου από τους Τούρκους, καθώς και το Σκοπιανό κατασκεύασμα, είναι τεχνητά προβλήματα που αποσκοπούν στην διαίρεση της Ελλάδος.

Επιπρόσθετα, η Ελλάδα από την αρχή του έτους έχει και επισήμως αθεϊστική διακυβέρνηση, που έχει και το επιπλέον επικίνδυνο χαρακτηριστικό γνώρισμα πως κατευθύνεται πλήρως από τις Η.Π.Α. Η σημερινή κυβέρνηση έχει δώσει σαφή δείγματα γραφής στα εθνικά θέματα όπου η στάση που τηρεί είναι καθαρά ανθελληνική και εξαιρετικά ζημιογόνος για την Ελλάδα.

Ήδη στην περιοχή της Θράκης φρόντισε να εκλεγούν τρεις (3) βουλευτές της μειονότητας, που γίνονται τέσσερις (4) αν συνυπολογίσουμε και τον βουλευτή που εκλέχθηκε από το (από)κομμα του νεοσύστατου πολιτικού μορφώματος του δημοσιογράφου, γόνου της οικογένειας του πρωθυπουργού που εισήγαγε την χώρα στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση.

Στο Κυπριακό και στο Σκοπιανό ζήτημα η θέση της κυβέρνησης είναι γνωστή και απόλυτα ταυτισμένη με τις προσταγές των Η.Π.Α., ενώ στο θέμα του Αιγαίου είναι ακόμα νωπή η προεκλογική(!) δήλωση του πρωθυπουργού που αναιδώς ισχυρίστηκε πως «η θάλασσα δεν έχει σύνορα».

Τέλος, για το Βορειοηπειρωτικό δεν γίνεται πια κανένας λόγος και όλοι έχουν αποδεχθεί πως η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι η ενδεδειγμένη. Αλήθεια τι θα έλεγε αν ζούσε στις ημέρες μας ο φλογερός αγωνιστής Ιεράρχης Σεβαστιανός που αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του σε αυτό το ζήτημα;

Εδώ και πολλά χρόνια προωθείται ένα σχέδιο διάσπασης της Ελλάδος που ουσιαστικά προωθείται από τις Ελληνικές κυβερνήσεις. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν συνυπολογισθεί και η επικίνδυνη Εκκλησιαστική διαίρεση που έχει προέλθει εξ ολοκλήρου από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.