Ετικέτες

18.10.15

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ

Του Μανώλη Βολουδάκη.  GRexit, capital controls, bankrun, fast track, haircut, bail-out, bail-in, hot spot. Αυτές είναι οι λέξεις που θα διαβάσει ή/και θα ακούσει καθημερινά ο Έλληνας πολίτης από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημερώσεως στην ... πατρίδα μας! Μάλιστα! Στην Ελλάδα της Ελληνικής γλώσσας με τον μεγαλύτερο θησαυρό και πλήθος λέξεων, οι Έλληνες μιλούν και εξοικειώνονται καθημερινά με την νοθευμένη διάλεκτο των σύγχρονων κατακτητών τους.

Οι απόγονοι των Φράγκων έχουν πετύχει να αλλοιώσουν σε μεγάλο βαθμό τα ήθη μας, να αλλάξουν την διδασκαλία της ιστορίας μας στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, να εξαφανίσουν από την ζωή και την καθημερινότητά μας την θρησκεία και την Ορθόδοξη πίστη μας αναμιγνύοντας τις Αρχές και τις Αξίες Της με τις νόθες και ανήθικες δοξασίες της Δύσης και τέλος έχουν κόψει κάθε δεσμό των σύγχρονων Ελλήνων με την γλώσσα των Πατέρων μας που είναι ο συνδετικός κρίκος με την ιστορία αλλά και την δύναμή μας.


Πρωτεργάτης σε αυτήν την γενοκτονία που συντελείται αργά αλλά σταθερά είναι το προδοτικό και ανθελληνικό φράγκικο πολιτικό σύστημα που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας από τον Όθωνα και έπειτα. Σήμερα αυτό το σάπιο πολιτικό μόρφωμα έχει απλωθεί παντού σαν την λάσπη που έφερε η πολυετής και καταιγιστική νεροποντή του δυτικού τρόπου ζωής. Η όψη της Ελλάδος έχει αλλάξει και δεν θυμίζει σε τίποτε την Αγιοτόκο πατρίδα για την οποία θυσιάστηκε νέφος μαρτύρων και αγωνιστών.

Σήμερα η Ελλάδα μας είναι η χωματερή που συγκεντρώνει την παγκόσμια ανήθικη ηθική και την πανσπερμία των αιρέσεων και των δοξασιών που αυτοαποκαλούνται θρησκείες. Σήμερα οι Έλληνες μας ντρέπονται για την πίστη των Πατέρων της και την ένδοξη ιστορία τους και την ανταλλάσσουν με θεωρίες και ηλιθιότητες αστοιχείωτων προδοτών που εξυπηρετούν μέσα από άλλου είδους συμφέροντα τις μικροαστικές τους αδυναμίες και τα πάθη.

Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί άλλος χρόνος! Πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της πάλαι ποτέ πλασματικής ευμάρειας που κάποτε πιστεύαμε πως ζούσαμε και να συνειδητοποιήσουμε πως εξαιτίας μας χάνεται η Ελλάδα! Η ειλικρινής συνειδητοποίηση αυτού του γεγονότος θα μας δείξει τον δρόμο για να διορθώσουμε ότι κακό έχουμε κάνει. Αν συνεχίσουμε, όμως, τον δρόμο που ακολουθούμε, σύντομα θα ζήσουμε το οριστικό τέλος της Ελλάδος και η ιστορία θα μας καταγράψει ως αυτούς που την δολοφόνησαν εν ψυχρώ.

ΠΗΓΗ  http://voloudakis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.