Ετικέτες

2.11.15

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ… ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ, (4 βίντεο)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ειλικρινά το κατάντημα των παπικών και προτεσταντών και η απαξίωση του χριστιανισμού στην Δύση δεν έχει όπως φαίνεται όρια.

Ιεροί ναοί όπου κάποτε κηρύττονταν ο λόγος του Θεού, μετατρέπονται σε μουσουλμανικά τεμένη και σε πολυτελείς κατοικίες, μεζονέτες λουξ, καθώς πλέον οι πιστοί έχουν εκλείψει και ο χριστιανισμός γι’ αυτούς έχει καταντήσει ένα αναχρονιστικό κατάλοιπο.
Αλλά το πιο προκλητικό είναι ότι στις ΗΠΑ εκτός του ότι μετατρέπουν τις εκκλησίες σε πολυτελή οικήματα, τις διαφημίζουν και προς πώληση σαν… ένα πρωτότυπο σπίτι με όλα τα κομφόρ !
Αυτά τα χαρακτηριστικά βίντεο να μας γίνουν μάθημα για το που μπορεί να οδηγηθούμε και εμείς οι ίδιοι!
Αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται γι'αυτό ο Οικουμενικός Πατριάρχης θέλει να κάνει αυτό http://ellasnafs.blogspot.gr/2015/10/blog-post_25.html
    Ζήλεψε τη "δόξα" των Παπικών (προς το παρόν... στο μέλλον ίσως και των προτεσταντών) και θέλει να γίνουμε κι εμείς οι Ορθόδοξοι σαν αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, αλλά για να το κάνει κι εμείς πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε καλύτερα τα όπλα μας: προσευχή και νηστεία. Μάλλον δεν τα χρησιμοποιούμε και πολύ καλά από ό,τι φαίνεται γι αυτό και επιτρέπονται όσα ζούμε στις μέρες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.