Ετικέτες

13.11.15

ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ










Τον τελευταίο καιρό, δυστυχώς, διαπιστώνουμε μια πρωτότυπη πρωτόγνωρη αθρόα εισβολή μουσουλμάνων ‘μεταναστών’- εποικιστών και προσφύγων με πύλη εισόδου την δύσμοιρη πατρίδα μας και με τελικό προορισμό την εξάπλωση και την μετεγκατάσταση τους στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο.


Η παγκόσμια μεταναστευτική εισροή γίνεται σχεδιασμένα και συντεταγμένα με κύριο στόχο και σκοπό την κονιορτοποίηση αξιών, θρησκείας, πατρίδας, κουλτούρας και εν γένει οποιουδήποτε πολιτισμικού και πολιτιστικού στοιχείου που συνδέει τον γηγενή πληθυσμό προσδίδοντάς του την ταυτότητα, την ιστορική του πορεία και συνέχεια.

Την σύλληψη, τον σχεδιασμό και υλοποίηση του εποικισμού - κατ΄ουσίαν περί αυτού πρόκειται - κατεργάστηκαν και κατεργάζονται σκοτεινά κέντρα εξουσίας, συνδεόμενα μεταξύ τους, με κυβερνήσεις μαριονέτες που προσπαθούν να γκρεμίσουν κράτη με ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς και στη θέση τους να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κράτος, μία θρησκεία και μια κουλτούρα, μιας και τα παραπάνω θα δημιουργούσαν προβλήματα και εμπόδια στους σκοτεινούς σχεδιασμούς τους.

Έτσι, λοιπόν, ο άνθρωπος που θα ζει σε αυτό το παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον θα είναι πειθαρχημένος, ευάλωτος, χωρίς στηρίγματα, δίχως γνώμη και άποψη μιας και αυτά θα του τα παρείχαν έτοιμα, δίχως να καταβάλλει προσπάθεια να σκεφτεί απλά γιατί κάποιοι άλλοι θα σκέφτονταν γι αυτόν πριν από αυτόν... και το κυριότερο θα δημιουργούνταν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτιαχτεί ένας νέος άνθρωπος "Worldwide man" ένα σύγχρονο ‘ζόμπι’ στην υπηρεσία της σκοτεινής ανωτάτης αρχής με σύνθημα "Ο ΘΕΟΣ ΠΕΘΑΝΕ"!


Η προετοιμασία και η υλοποίηση αυτού του σχεδίου δεν έγινε βέβαια τώρα αλλά έγινε πολύ πιο πριν όταν κάποιοι - εδώ τοποθετείται ο ρόλος των Μ.Μ.Ε - προσπάθησαν με ιδιαίτερη επιτυχία να μας εναποθέσουν ενοχικά συμπλέγματα και φοβικές καταστάσεις και να μας πείσουν ότι η αγάπη για την πίστη και την πατρίδα είναι λίγο πολύ πάθη που εξάπτουν ξενοφοβικές και ρατσιστικές εξάρσεις.


Τοποθέτησαν σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους άθεους και απάτριδες και συρρίκνωσαν με δόλιο τρόπο την γλώσσα μας. Τροποποίησαν την ιστορία για να μην μάθει κανείς το ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε και που πάμε, φτιάχνοντας σχολεία ώστε τα παιδιά μας να εμπνέονται από τα απορρίμματα και να θεωρούν τα σκουπίδια στολίδια - και άντε να μαζέψεις τη νεολαία, την ελπίδα του Έθνους!

Δημιούργησαν ένα λαό με περιορισμένες πνευματικές αντιστάσεις «ξένοις ρήμασι, ξένοις διδάγμασι», με αμαυρωμένη ταυτότητα, αργά αντανακλαστικά, ιδεολογική σύγχυση, διαίρεση, με άσχετους και δημαγωγούς ηγέτες, άτολμους άχρωμους και προσγειωμένους στα γήινα πνευματικούς ταγούς και το κυριότερο με ανύπαρκτη γραμμή ανασχέσεως που δικαιώνει με καταπληκτικό τρόπο την προτροπή των Προγόνων πως για να έχει ιστορική συνέχεια το έθνος μας πρέπει η ζωή μας να στηρίζεται σε δυο κολώνες: «σε αυτά που αγαπάμε και σε αυτά που θυμόμαστε».

Και φυσικά “ o σπείρων ζιζάνια’’ αυτός που θα έδρεπε και τους καρπούς της ανταρσίας δεν θα ήταν άλλος από τα συστημικά Μ.Μ.Ε.

Δόλιοι, καθοδηγούμενοι δημοσιογράφοι, που και ο ίδιος ο Γκέμπελς θα ζήλευε, διατάραξαν τον ήρεμο βίο της πατρίδος μας γαλουχημένο με τα Ελληνορθόδοξα νάματα και έσπειραν "ακάνθας και τριβόλους" (δηλαδή τη σύγκρουση, την ανασφάλεια και την διχόνοια) με σκοπό την χειραγώγηση μας. Μας είπαν Εθνικιστές, ώστε να εξαλείψουν υποσυνείδητα την αγάπη μας για την πατρίδα και στη θέση της εθνικής συνείδησης να μας εμφυτεύσουν πολυπολιτισμική συνείδηση. 

Κάτω τα σύνορα! 
Ναι στον άνθρωπο! 
Κάτω ο ο ρατσισμός και η ξενοφοβία! 

είναι τα συνθήματα τους λες και ο λαός μας δεν ήξερε τη σημαίνει πόνος, γενοκτονία, ξεριζωμός και προσφυγιά!

Κάθε διαφορετική γνώμη και άποψη ρίπτεται στο πυρ της συκοφαντίας: 

Φασίστας! Χύτης! Ταγματασφαλίτης! 

Απόψεις και κρίσεις πέρα από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία κομμένες και ραμμένες στην υπηρεσία του χάους με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνει ανεξέλεγκτα οποιοσδήποτε που θα μπορούσε να ζημιώσει και να απειλήσει τούτη την πολύπαθη χώρα. Οι νόμοι μένουν ανενεργοί κάνοντας την αδικία να θεριεύει. Το έγκλημα δεν τιμωρείται πια ή τιμωρείται 1-2 χρονάκια το πολύ και έξω. Οι φυλακές λόγω συμφορήσεως ανοικτές με κεντρικό δίδαγμα "κάνε ό,τι θέλεις...  η τιμωρία δεν ισχύει για σένα".

Νόμοι εξπρές για την Ιθαγένεια, για να αλλοιώσουν την ομοιογένεια της πατρίδος και φυσικά το Αντιρατσιστικό (ρατσιστικό) νομοσχέδιο για την αποτροπή και το φόβο οποιουδήποτε, είτε ατομικά είτε συλλογικά προσπαθήσει να αντιδράσει ή έστω να πει ελεύθερα τη γνώμη του! Και όλα αυτά στο όνομα του ανθρωπισμού (εδώ γελάμε)!

Πάντα θα υπάρχει ένα αρραγές μέτωπο Μ.Μ.Ε απέναντι, για να σου θυμίζει τις ‘’υποχρεώσεις σου¨. 

Αλλά κύριοι δεν τελειώσαμε! Δεν παραδώσαμε ταμείο! Εκεί που υπάρχει η δαιμονική μπόρα τη θέση της την παίρνει η θεϊκή λιακάδα. 


Υπάρχει ακόμα μέσα στον Έλληνα η σπίθα, κι ας κοιμάται, υπάρχει η ζέση, το βίωμα το χριστιανικό, τα αίματα των προγόνων μας που και "οι λίθοι κεκράξονται" πέφτοντας υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Η απελπισία είναι έννοια που προσδιορίζει κάποιον που χάνει την πίστη του. Σε μας τους Έλληνες, όμως, η απελπισία είναι πρόσκαιρη δείχνοντας μας την αδυναμία να διαχειριστούμε σωστά την πίστη, που τελικά δεν την χάνουμε, γιατί έχουμε πυξίδα... και αυτή η πυξίδα είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να εκφράσω μια ευχή - προτροπή. Όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως πεποιθήσεων, είτε πολιτικών είτε ιδεολογικών, και οι νόμιμοι μετανάστες (εννοείται όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και με αυστηρά κριτήρια προς όφελος της πατρίδος και της πίστης μας) να βάλουμε φραγμό στα σιωνιστικά κελεύσματα και να προστατέψουμε τη χώρα μας, ώστε να αυτοδιατεθεί ξανά στο Ελληνορθόδοξο ύφος και ήθος, παράγοντας πολιτισμό και ενότητα, για να φέρουμε την Ελλάδα μας εκεί που της αξίζει.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.