Ετικέτες

25.3.16

Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.

ΤΟΥ ΤΙΜΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ 

Τον έντονο προβληματισμό, μετά από την «αντιφασιστική» κίνηση του Κ.Ε.Ρ.Ρ.Φ.Α. εναντίον της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί (αν γίνει τελικά) στη Θεσσαλονίκη, εκφράζουν όλοι σχεδόν οι Έλληνες.

Ποιοι τελικά κρύβονται πίσω από αυτές τις αντιφασιστικές, αντιρατσιστικές, αντιεξουσιαστικές, αναρχικές ή δεν ξέρω κι εγώ πως μετασχηματίζονται κάθε φορά, ώστε να νομιμοποιούνται στην συνείδηση του κάθε πολίτη, μιας και το όνομα Έλληνας για αυτούς είναι «αλλεργικό και προκαλεί υδαρό φτάρνισμα με σταγονίδια Εθνοφασιστικού περιεχομένου»! 

Παλαιά αυτές οι κινήσεις, λιγότερο γνωστές, δρούσαν κυρίως στα πέριξ του Πολυτεχνείου και των Εξαρχείων ως περιθωριακοί αναρχικοί. Ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος σε μια εκπληκτική του ομιλία περί αναρχίας καθορίζει την προβληματική αυτή κατάσταση ως καρπό της αθεΐας ή της αποστασίας. Αυτή, λοιπόν, την παθητική και προβληματική κίνηση κατάφερε να την χειραγωγήσει ένα συνονθύλευμα μυστικών υπηρεσιών και σκοτεινών Μ.Κ.Ο. Έτσι με την πάροδο του χρόνου, σε συνδυασμό με την ατιμωρησία και το άφθονο χρήμα που τους χορηγείται υπογείως, κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο ευρύτερο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου με δομή, οργάνωση και νέο προσανατολισμό, όπου το απαιτούν οι σκοτεινοί σχεδιασμοί ξένων δυνάμεων. 


Έτσι από την αναρχία ξεπήδησε ένα νέο πολυσύνθετο μέτωπο με κύριο αντικειμενικό σκοπό την δημιουργία ασύμμετρων καταστάσεων και στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας με διαδηλώσεις, αναταραχές, εστίες συγκρούσεων, προβοκάτσιες, φθορές και πλιάτσικο περιουσιών. 

Ποιός δεν ξέρει για την προσπάθεια στρατολόγησης των πρωτοετών φοιτητών κατά την είσοδό τους στα Α.Ε.Ι. , αλλά ακόμα και μαθητών κυρίως στα σχολεία των Β. Προαστίων από ρέμπελους καθοδηγητές ακόμα και με παρότρυνση αριστεριστών κύκλων που στρατολογούν παιδιά, πλουσίων οικογενειών και όχι μόνο, με αντιδραστικές ροπές και εκτροπές; Κλασική περίπτωση γενοκτονίας μνήμης! 

Πολλά ιδεοληπτικά κορόιδα στην υπηρεσία λίγων και νοσηρών καθοδηγητών. 

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι ο μικρός Αλέξης που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να τιναχτεί όλη η χώρα κυριολεκτικά στον αέρα μιας και κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι ξεσήκωσαν τα νέα παιδιά και καταχράστηκαν την συμπάθεια στα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα κατηγορώντας το «σύστημα» και τη νομιμότητα πέρα από τα λάθη που έγιναν. Ποιος δεν θυμάται το μεγάλο κάψιμο της Αθήνας επί πρωθυπουργίας του ανύπαρκτου τότε πρωθυπουργού, που τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε αγορές των Τυράννων στην Αλβανία!! Τότε σφυγμομέτρησαν και τα αντανακλαστικά του ταλαίπωρου κράτους κάποια αόρατα μάτια! Τα θύματα της Εμπορικής Τράπεζας στη Σταδίου; Τελικά τί έγινε με τους δράστες; Κανείς δεν έμαθε... Και ξέρετε γατί; Τα Μ.Μ.Ε. φρόντισαν να υποβαθμίσουν την υπόθεση. 

Ως γνωστόν, η προσπάθεια που κατέλαβαν οι διάφοροι "αντιεξουσιαστές" να νομιμοποιηθούν στα μάτια των Μ.Μ.Ε τελικά τελεσφόρησε και κατάφεραν να δημιουργήσουν και κόμμα με άγνωστους χρηματοδότες. Καλά βρε σαΐνια, πού τα βρίσκετε τα λεφτά για αφίσες, πλακάτ, συναυλίες για τους ταλαίπωρους μετανάστες, αλλά και τους λαθρομετανάστες, μετακινήσεις ανά την επικράτεια, για να προστατεύσετε δικαιώματα συντρόφων σας, λαθρομεταναστών, μειονοτήτων π.χ. Σκοπιανών και άλλων; Δεν έχετε δουλειές εσείς; 

Πού βρίσκετε χρόνο και χρήμα και μαζεύεστε; Ποιος σας δίνει διευθύνσεις σπιτιών και απόρρητες πληροφορίες ανθρώπων που σας ενοχλούν, όταν ένας απλός πολίτης δεν έχει πρόσβαση σε τίποτα ούτε στην καθημερινότητα του; Ποιος σας μαθαίνει να φτιάχνετε εκρηκτικά και να ανοίγετε με ευκολία θωρακισμένες πόρτες και αυτοκίνητα; Ποιος σας εκπαιδεύει; 

Φυσικά, δεν τα κάνετε όλα αυτά από εφευρετική διάθεση ούτε κι από εξυπνάδα! Ξέρετε ποιός είναι ο ορισμός του "έξυπνου", που δίνει η αθάνατη Ελληνική φιλοσοφία που τόσο μισείτε; Έξυπνος είναι όποιος λύνει τα προβλήματα της ζωής του!! Και εσείς κύριοι την περιπλέκετε την ζωή σας, διότι όχι μόνο έχετε επιλέξει να είστε απομακρυσμένοι από τον Θεό, αλλά έχετε και το θράσος ως άφρονες να εναντιώνεστε στο θέλημά Του! 

Κι όλα αυτά, βέβαια, με την ανοχή του ανάλγητου φυσικού αυτουργού που δεν είναι άλλος από τον συνήθη ύποπτο, το αδιάφορο και ανίκανο κράτος! Θα μπορούσε δια ριπής οφθαλμού να είχε εξαφανίσει αυτό το φαινόμενο, αλλά δυστυχώς βολεύεται και αυτό, ως ένα σημείο, από την ύπαρξη τους. Πόσες και πόσες διαδηλώσεις και πορείες έχουν διαλυθεί εξαιτίας τους; 

Πονούμε για το κατάντημα σας, αλλά δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, γιατί απλά δεν θέλετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Έχετε το αυτεξούσιο, κάνετε τις επιλογές σας και θα δεχτείτε και τις συνέπειές τους... 

Αυτήν τη μαρτυρική χώρα που ποτίστηκε από αίμα Αγίων ανθρώπων θέλετε να κυλήσετε στη λάσπη; Δυστυχώς για σας και για τους καθοδηγητές σας δεν μπορείτε! Κι αν σας επιτρέπεται για λίγο να κάνετε ζημιά, αυτό οφείλεται στο ότι ως σύνολο έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε τον Θεό και λόγω της ανόητης και ασεβούς συμπεριφοράς μας θα πρέπει να δεχτούμε τα ανάλογα επιτίμια. 

Η Ελλάδα, όμως, έχει Ηγέτη τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και Πρέσβειρα την Πανάχραντη, Υπερευλογημένη Θεοτόκο, την Υπέρμαχο Στρατηγό του Έθνους μας, την αγαπημένη μας Παναγία, αλλά και προστάτες τις Επουράνιες Ασώματες δυνάμεις καθώς και τους μυριάδες Αγίους μας. 

Αυτή τη μαρτυρική χώρα οι Έλληνες την ελευθέρωσαν από το Ισλάμ, υπέρ πίστεως και πατρίδος. 

Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.

Γι' αυτό δεν θα καταφέρετε τίποτα όσο κι αν προσπαθήσετε. Είτε σας αρέσει είτε όχι... Εξάλλου, μας βρήκατε εδώ, δεν σας βρήκαμε! 

ΤΙΜΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ για το ιστολόγιο "Ελληνική Ναυς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.