Ετικέτες

13.4.16

κ.Τόσκα προς Θεού στείλτε 2-3 κλούβες να τους μαζέψετε... δεν είναι παραπάνω!


Του Τίμου Σταυρίδη


Πριν λίγες ημέρες η είδηση για την παραβίαση των Ελληνοσκοπιανών συνόρων έκανε τον γύρο του διαδικτύου και απασχόλησε έως και μεγάλη μερίδα των Μ.Μ.Ε του εξωτερικού που δημοσίευσαν ντοκουμέντα που βαραίνουν την άλλη πλευρά των συνόρων μας.  Όλα ξεκίνησαν όταν έφθασαν στα σύνορα γύρω στους 1500 στην πλειονότητά τους πρόσφυγες, οπότε οι Σλαβοσκοπιανοί  άρχισαν να πετούν χημικά, χειροβομβίδες κρότου κτλ. Κατόπιν πέρασαν τον φράκτη, πάντα κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες,  έκαναν χρήση πυροβόλων όπλων με πλαστικές σφαίρες και αφού τους ξυλοκόπησαν αποσύρθηκαν στις θέσεις τους.  Το θέμα έχει δυο όψεις:


Το πρώτο είναι πως τα Σκόπια σαν κυρίαρχο κράτος - και καλά κάνει - διαχειρίζεται με υπευθυνότητα το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από την χώρα του εν αντιθέσει με τη δική μας που είμαστε όμηροι από διαχρονικές υποτελείς ανθελληνικές κυβερνήσεις. Δεν μπορεί να κόβουν τα συρματοπλέγματα 10-15 τσογλάνια καθοδηγούμενα των Μ.Κ.Ο και να παρακινούν τους πρόσφυγες με τσαμπουκά να εισέλθουν σε ξένο έδαφος, γιατί έτσι επιτάσσουν τα σχέδια των ξένων κέντρων που υπηρετούν, και οι Σκοπιανοί να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια! Τα σύκα - σύκα και η σκάφη - σκάφη!

Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με την σκληρή  στάση των Σκοπιανών. Άλλο να απωθήσεις ή και να συλλάβεις κάποιον που εισέρχεται βίαια στον χώρο σου και άλλο να επιδεικνύεις την περίφημη Σλαβική βαρβαρότητα που η Μακεδονία μας βίωσε πολύ καλά τα δύσκολα χρόνια της κατοχής και όχι μόνο. Πολλοί  έπεσαν αιμόφυρτοι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά ξυλοκοπημένα και τραυματισμένα από πλαστικές σφαίρες! Η βαρβαρότητα και μόνο δείχνει την προέλευση και την καταγωγή των σλαβοσκοπιανών που θέλουν  να αυτοαποκαλούνται " Μακεδόνες".

Και όλα αυτά ελέω ανύπαρκτου, ανεύθυνου και μη σοβαρού Ελληνικού κράτους. Μόνο που δεν συλλαμβάνει τους ύποπτους των Μ.Κ.Ο γεννά πολλά ερωτηματικά! Να θυμηθούμε όταν μέλη της νεολαίας του κόμματος του Συνασπισμού πήγαιναν στα Σκόπια, για να συμπαρασταθούν στο καθεστώς του Γκρουέφσι και διαδήλωναν εναντίον της πατρίδος μας για το όνομα, καίγοντας την Ελληνική σημαία και βρίζοντας κάθε ιερό και όσιο; Αυτοί είναι  οι Εθνομηδενιστές!!! Γιατί να το κρύβουμε; Και ας καθίσουν καλά και οι υπόλοιποι των κομμάτων που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά των για τα τεκταινόμενα, διότι έχουν μεγάλες ευθύνες στο θέμα αυτό, όπως και για το κατάντημα μας.

Βέβαια, για λόγους επικοινωνιακούς - και μόνο - έγιναν "εντονότατα" διαβήματα με εντολή του υπουργού Εξωτερικών όπως και του κ. Τόσκα.  

Αγαπητέ κ. Τόσκα, από πληροφορίες γνωρίζουμε ότι έχετε πολύ καλό όνομα στην "στρατιωτική πιάτσα". Γνωρίζουμε την σοβαρότητά σας, την εργατικότητά σας, το ήθος και το επιτελικό σας εύρος. Δεν καταλαβαίνουμε πώς σας ενέπλεξαν οι Εθνομηδενιστές "πολιτικοί". Ευχόμαστε να βγείτε "Αβρόχοις ποσί" από αυτήν την κατάσταση. Εκτός κι αν στείλετε 2-3 κλούβες να τους μαντρώσετε (τους πολιτικούς) - γιατί δεν είναι παραπάνω  -και να δικαστούν για εσχάτη προδοσία!

Τίμος Σταυρίδης για το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ"               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.