Ετικέτες

12.5.16

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σημαίνει «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»!


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Αν δεν μας αρέσουν οι αποφάσεις που παίρνουν οι ιθύνοντες, ας συμμετέχουμε στο παρακάτω ψήφισμα. Ας βάλουμε την υπογραφή μας, διαφορετικά ας μην γκρινιάζουμε για τους αντίστοιχους νόμους περί συμφώνου συμβίωσης και ό,τι άλλο θα ακολουθήσει...

Για όσους από μας πιστεύουμε ακόμη στην παραδοσιακή οικογένεια, που αποτελείται από ένα πατέρα, μία μητέρα και παιδιά, η πανευρωπαική πρωτοβουλία που υποστηρίζεται και από την ΑΣΠΕ (Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος) πρέπει να υποστηριχθεί από όλους μας.

Παρακαλούμε να βοηθήσετε στη συλλογή υπογραφών με σκοπό την προώθηση Ευρωπαϊκού νομοθετήματος που θα ορίζει ότι ο γάμος είναι ένωση άνδρα και γυναίκας και ότι η οικογένεια εδράζεται στο γάμο. 

Η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών είναι συγκεκριμένη διαδικασία που προβλέπεται στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Αναλυτικές πληροφορίες για το θεσμό γενικά αλλά και τη συγκεκριμένη Πρωτοβουλία θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΑΣΠΕ. Πατήστε εδώ ==> ΑΣΠΕ

Η συλλογή υπογραφών μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση: Αξίζει να στηρίξουμε την Πανευρωπαϊκή αυτή προσπάθεια. Ενημερώστε όλους τους φίλους και γνωστούς. 

Το ειδικό έντυπο που επισυνάπτεται υπάρχει και στα γραφεία της ΕΟΠΑ (Αγ. Κωννου 6, Ομόνοια), όπου μπορούν να το υπογράψουν όλοι όσοι επισκέπτονται τα γραφεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.