Ετικέτες

26.6.16

Γεράσιμος: λευχαιμία


Ο Γεράσιμος έχει πρόσφατα διαγνωστεί με λευχαιμία σε αρχικό στάδιο και ξεκινά χημειοθεραπείες. Ας προσευχηθούμε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να τον ενδυναμώσει και να τον βοηθήσει να σηκώσει τον σταυρό του. Να σημειώσουμε ότι οι γιατροί δίνουν καλή πιθανότητα να ξεπεραστεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα. Ας αυξήσουμε, όμως, έστω και λίγο με την προσευχή μας τις πιθανότητες ελκύοντας το άπειρο έλεος του Κυρίου. Ας τον βάλουμε στο κομποσκοίνι μας και ας ανάψουμε και κανένα κεράκι για τον αδερφό μας εν Χριστώ.

Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε την Ιωάννα και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:


2 σχόλια:

  1. Κάποιοι σε χρειάζονται...Μπορείς;
    http://amfoterodexios.blogspot.gr/2016/06/blog-post_36.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον αδερφό μας που ζήτησε βοήθεια μέσω σχολίου:

    Αδερφέ μας εν Χριστώ έχουμε διαβάσει το μήνυμά σου και φυσικά θα σεβαστούμε την επιθυμία σου να μην δημοσιεύσουμε το σχόλιο σου. Σε μελλοντικό χρόνο θα βάλω σχετική ανάρτηση, αλλά έως τότε είσαι ήδη στις προσευχές μας και έχουμε ήδη δώσει το όνομά σου για μνημόνευση και στο Άγιο Όρος αλλά και αλλού. Συνέχισε να έχεις την ελπίδα σου στον Κύριο και εκείνος θα σε ακούσει και θα σε ενισχύσει.

    Αν επιθυμείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ξανά μπορείς να το κάνεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας στη δεξιά στήλη του ιστολογίου ή από το δικό σου e-mail στέλνοντας μήνυμα στο ellinikinafs@gmail.com

    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.