Ετικέτες

26.7.16

Βαδίζοντας τον ολέθριο δρόμο της πυρηνικής καταστροφής...

Σας παραθέτω αυτούσιο, σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο, ένα ακόμα σπουδαίο άρθρο του Dr. Paul Craig Roberts, που έχει τίτλο «Are You Planning Your Retirement? Forget About It. You Won’t Survive To Experience It» (Σχεδιάζετε την συνταξιοδότησή σας; Ξεχάστε το! Δεν θα επιζήσετε ώστε να το βιώσετε).


Ο Dr. Roberts (και) σε αυτό το άρθρο κατακεραυνώνει την στάση τόσο της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την στάση και την πολιτική της, όσο και των Αμερικανών πολιτών, που άκριτα και άσκεφτα πέφτουν θύματα της μαύρης προπαγάνδας του μισθοφορικού Τύπου. Ωστόσο η ίδια ευθύνη βαρύνει όλους τους λαούς της γης, που έχουν αποδεχθεί την μοίρα που τους δημιούργησε το Ένα τοις εκατό και τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

Οι Ισραηλινοί πράκτορες που περιλαμβάνουν τους νεοσυντηρητικούς, ένα σύνολο εγκληματιών πολέμου που ελέγχουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, σας έχουν ήδη παραδώσει το πιστοποιητικό θανάτου σας. Οι νεοσυντηρητικοί έχουν μακράν πολύ περισσότερη δύναμη από ότι\ νοημοσύνη ή ανθρωπιά.

Κατά την πρόσφατη Διάσκεψη Διεθνών Οικονομικών στην Αγία Πετρούπολη, ο Πρόεδρος Пу́тин κατέκρινε έντονα τους Δυτικούς δημοσιογράφους για το ότι επαναλαμβάνουν χωρίς να σταματούν τα ψέματα της Washington, που οδηγούν τον κόσμο σε πυρηνικό πόλεμο. Ρώτησε τις ξεπουλημένες πόρνες της Washington, τα αποβράσματα που αποτελούν τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης: «Πώς δεν κατανοείτε ότι ο κόσμος οδηγείται με μια μη αναστρέψιμη κατεύθυνση προς πυρηνικό πόλεμο;»

Πράγματι, πώς είναι δυνατόν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης να είναι εντελώς τυφλά; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ότι οι Αμερικανοί ζουν στο σύστημα των ψεμάτων, που συνιστούν το Matrix, ενώ τα μέσα ενημερώσεως πληρώνονται για την υποστήριξη αυτού του συστήματος των ψεμάτων. Τα καθοριστικά ερωτήματα είναι τα εξής: Μπορούν οι Αμερικανοί να ξεφύγουν από την αιχμαλωσία τους εγκαίρως ώστε να σώσουν την ζωή στην γη; Οι Αμερικανοί διαθέτουν αυτό που χρειάζεται, ή είναι ήδη ένας αποδεδειγμένα αποτυχημένος λαός, που τρέμει λόγω άγνοιας κάτω από την απειλή των παράλογων "ξένων απειλών";

Πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στην ευφυΐα και την κρίση του Αμερικανικού λαού; Αυτό μένει να το δούμε. Η ζωή στην Γη εξαρτάται από την ικανότητα του Αμερικανικού λαού να συνειδητοποιήσει πως η κυβέρνησή του είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ύπαρξή του.

Για να καταστεί σαφές το μέγεθος της κρίσης στους αναγνώστες μου και σε όλους τους ανθρώπους: η Washington περικυκλώνει την Ρωσία με περιοχές πυρηνικών πυραύλων, που μπορεί να μετατραπούν κρυφά από ΑΒΜ σε πυρηνικούς πυραύλους πρώτου χτυπήματος και μπορούν να φτάσουν τους Ρωσικούς στόχους σε μόλις λίγα λεπτά. Η Washington προσπάθησε να συγκαλύψει αυτή την ικανότητα του πρώτου χτυπήματος με την εξήγηση ότι οι πύραυλοι ήταν εγκατεστημένοι εκεί προκειμένου να παρέχουν προστασία στο ενδεχόμενο μιας Ιρανικής επίθεσης ICBM στην Ευρώπη. Αυτή η εξήγηση δόθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουμε ότι το Ιράν δεν έχει ούτε ICBM, ούτε πυρηνικά όπλα.

Όπως ρώτησε ο Пу́тин στους δυτικούς μισθοφόρους, «εμείς γνωρίζουμε και εσείς όχι;»

Είναι επικίνδυνο σε οποιοδήποτε συγγραφέα να υποθέτει ότι υπάρχει πια νοημοσύνη μεταξύ των δυτικών λαών. Αλλά και αν υποτεθεί ότι κάπου στη Δύση, κάτω από ένα βράχο ίσως ή πάνω σε κάποιον Tatooine [σημ. ΜΒΒ: φανταστικός πλανήτης βασισμένος στην σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek] σε κάποιους Obi-Wan Kanobi [σημ. ΜΒΒ: φανταστικός εξωγήινος πολιτισμός βασισμένος στην σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek], διασώζεται ακόμα ένα κομμάτι νοημοσύνης και ένας κόκκος ανθρωπιάς, το σημαντικό ερώτημα είναι το εξής: Πιστεύετε ότι οι Ρώσοι θα καθίσουν εκεί περιμένοντας ένα πυρηνικό πλήγμα, ή θα το προλάβουν με ένα δικό τους χτύπημα;

Το γεγονός ότι ολόκληρη η κυβέρνηση των ΗΠΑ στερείται της ευφυΐας και δεν έχει ήδη θέσει αυτό το ερώτημα, μας απαντάει στο γιατί είμαστε καταδικασμένοι.

Όπως έχω γράψει στο παρελθόν, η κυβέρνηση της Washington είναι η συγκέντρωση του συνολικού κακού του σύμπαντος. Δεν έχει υπάρξει ποτέ μεγαλύτερος κίνδυνος για τη ζωή στην γη, από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μετά την κατασπατάληση πολλών ευκαιριών της Ρωσίας στις ελπίδες της διπλωματίας, ο Влади́мир Влади́мирович Пу́тин βλέπει τώρα τη Δύση όπως είναι: Μια ανήθικη, παρανοϊκή με την εξουσία οντότητα, που θα καταστρέψει τον πλανήτη πριν να παρατήσει το στόχο της για την ηγεμονία πάνω στο σύνολο της Γης. Γιατί θα έπρεπε οι "απαραίτητοι, εξαιρετικοί άνθρωποι" να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από την ηγεμονία στον κόσμο;

Η παρανοϊκή Αμερικανική κυβέρνηση, που καταποντίζεται στην δική της ύβρι μας έχει θέσει σε τροχιά πυρηνικού πολέμου. Μπορεί η Αμερική να αναδείξει έναν ηγέτη, που να μπορέσει να αντιστρέψει την πορεία;


Η προσωπική μου απάντηση στο τελευταίο ερώτημα του Dr. Roberts είναι αρνητική. Στις ΗΠΑ όχι απλά δεν υπάρχει ηγέτης, αλλά δεν υπάρχουν και οι συνθήκες εκείνες, που θα επιτρέψουν σε έναν μελλοντικό αληθινό ηγέτη να αναλάβει την εξουσία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.