Ετικέτες

20.9.16

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Λέσβο - Φωτιές και επεισόδια στη Μόρια - Χιλιάδες πρόσφυγες στους δρόμους

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Λέσβο - Φωτιές και επεισόδια στη Μόρια - Χιλιάδες πρόσφυγες στους δρόμους


Σχόλιο: Όταν η πονηριά της Νέα Τάξης συναντά και κατευθύνει τη βλακεία του Διεθνισμού τότε έχουμε αυτά τα αποτελέσματα! Ο Θεός να βάλει το χέρι του

- Ο καταυλισμός των προσφύγων στη Μόρια εκκενώθηκε μετά τα άγρια επεισόδια
- Πάνω από 4.000 πρόσφυγες βρίσκονται εκτός καταυλισμού και ουδείς γνωρίζει προς τα που κατευθύνονται- Φωτιές και άγρια επεισόδια μεταξύ των προσφύγων με αποτέλεσμα να έχουν γίνει στάχτη οι εγκαταστάσεις
- Εκκενώθηκε και ο χώρος των ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων που μεταφέρθηκαν στη δομή του ΠΙΚΠΑ 
Εξεγέρσεις, συγκρούσεις και φωτιές στο hot spot της Μόριας είναι η εικόνα των τελευταίων ωρών στο νησί της Λέσβου, όπου η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη με άγνωστες συνέπειες τόσο για τη ζωή των προσφύγων αλλά και των κατοίκων του νησιού.
Από τις επτά περίπου το απόγευμα ξεκίνησαν οι φωτιές και οι άγριες αλληλο επιθέσεις διαφόρων εθνοτήτων που ζουν μέσα στο hot spot.
Οι φωτιές έχουν επεκταθεί, ενώ πολλές εκατοντάδες προσφύγων και μεταναστών εγκαταλείπουν μαζικά τον χώρο. Πριν λίγο εκκενώθηκε και ο χώρος των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων με τα φιλοξενούμενα εκεί παιδιά, να μεταφέρονται στην δομή του ΠΙΚΠΑ.
Το βράδυ η εκρηκτική κατάσταση γενικεύτηκε με εξεγέρσεις, φωτιές και καταστροφές σε δεκάδες καταλύματα ενώ το κέντρο εκκενώθηκε, το οποίο πλέον έχει γίνει στάχτη.
Πανω από 5500 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται εδώ και μήνες εγκλωβισμένοι στο νησί ζητούν να τους επιτραπεί να φύγουν .
Xαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το βίντεο που ανήρτησε στο Twitter
Με πληροφορίες από το lesvosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.