Ετικέτες

27.9.16

Στο εδώλιο ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας για τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους

Στο εδώλιο ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας για τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους
Σχόλιο: Ολοι οι Χριστιανοί πρέπει να συμπαρασταθούμε στον γενναίο ιεράρχη.
Στο εδώλιο ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας για τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους
Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος γνωστοποίησε, πως έχει δεχτεί εξώδικο και σύντομα θα  παραστεί στο δικαστήριο,για τις πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους. Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθούν οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας:
"Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας. Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως, ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται» υποστήριξε και επανέλαβε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι «άρρωστοι» και ότι θα πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους.
Τέλος ερωτηθείς αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στους κόλπους της εκκλησίας είχε δηλώσει: "Δεν ξέρω αλλά, αν υπάρχουν, πρέπει να τους απομακρύνουμε".
pna -23/09/2016


1 σχόλιο:

  1. Από πότε η "ελευθερία του λόγου" επιτρέπεται σε όλους εκτός από τους ιερείς; Από πότε μπορεί ο καθένας ανιστόρητος ή άθεος να μιλάει ελεύθερα και να προσβάλει τον Σταυρό, την Σημαία μας και την χώρα μας γενικότερα και ένας ιερέας που εξέφρασε την γνώμη του σε ερώτηση δημοσιογράφου είναι κατακριτέος και πρέπει να λογοδοτήσει στο Δικαστήριο λες και έπραξε κάποιο ποινικό αδίκημα; Αλλά και εάν δεν απαντούσε πάλι θα τον κατηγορούσαν. Δεν είμαστε όλοι ανεγκέφαλοι... Αυτός ο αριστερός φασισμός και η ανωμαλία που επικρατεί γύρω μας πρέπει να σταματήσει γιατί οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες έχουμε φτάσει στα όρια μας και ως προς το θέμα της Θρησκείας και ως προς το θέμα της κοινωνίας, της οικονομίας και της ζωής μας γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.