Ετικέτες

24.10.16

Τα νησιά αντάλλαγμα του χρέους!Ο πρόεδρος της Τσεχίας, Miloš Zeman, μίλησε στην Ρόδο στα πλαίσια ενός ετησίου συνεδρίου, που οργάνωσε ο Владимир Иванович Якунин, πρώην επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων και στενός συνεργάτης του προέδρου της Ρωσίας Влади́мир Влади́мирович Пу́тин.
Μετά το συνέδριο ο επιεικώς απαράδεκτος πρόεδρος της Τσεχίας δήλωσε σε συνέντευξη, που παραχώρησε στους Financial Times και σε δύο άλλα Μέσα της δυτικής προπαγάνδας, πως η μόνη λύση για την κρίση των μεταναστών της Ευρώπης ήταν να απελάσει εκείνους που είναι λιποτάκτες του πολέμου. Μέχρι εδώ η άποψή του μας είναι παγερά αδιάφορη.
Ωστόσο ο απαράδεκτος δήθεν "κομμουνιστής" και αυθεντικός φασίστας συνέχισε: «Είμαστε στην Ελλάδα και η Ελλάδα έχει πολλά ακατοίκητα νησιά, καθώς και ένα μεγάλο εξωτερικό χρέος. Έτσι, εάν κρατήσετε τα "hot spots" στα Ελληνικά νησιά, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα είδος πληρωμής του εξωτερικού χρέους»!

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της προσβολής του Τσέχου προέδρου προς την Πατρίδα μας ακούστε τι δήλωσε στην συνέχεια: «Δεν είμαι κατά των μεταναστών στη χώρα μου από την Ουκρανία, το Βιετνάμ, την Ρωσία, την Λευκορωσία, την Σερβία, και ούτω καθεξής. Είμαι μόνο κατά της ισλαμικής μετανάστευσης, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πλήρης ασυμβατότητα του πολιτισμού. Μόνο σαν παράδειγμα θα αναφέρω την στάση των ισλαμιστών μεταναστών απέναντι στις γυναίκες. Εντελώς διαφορετική από την Ευρωπαϊκή κουλτούρα». Αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ισλάμ και στην Ευρωπαϊκή κουλτούρα, τότε φανταστείτετι χάσμα υπάρχει ανάμεσα στο ισλάμ και στην Ορθόδοξη κουλτούρα, που διατηρείται -ακόμα- στην Ελλάδα μας!

Η Τσεχία, κατά τον Zeman, έχει κάθε δικαίωμα να μην αλλοιωθεί από το ισλάμ, κάτι που αρνείται στην κατ' εξοχήν Ορθόδοξη χώρα, την Ελλάδα μας. Ποια είναι η Τσεχία και ποιον πολιτισμό προσπαθεί να διατηρήσει; Οι σημερινοί Τσέχοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά απόγονοι μεταναστών Κελτών, Βοείων, καθώς και των Γερμανικών φυλών των Marcomanni και των Quadi. Σε αυτούς προστέθηκαν αργότερα Σλάβοι από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και των Καρπαθίων, που αναμίχθηκαν και έγιναν ένα με τους Ούννους, τους Αβάρους, τους Βούλγαρους και τους Μαγιάρους. Τι ανησυχούν οι Τσέχοι λοιπόν; Μήπως "νοθευτεί" το γένος τους;

Μήπως τα κίνητρα του Τσέχου προέδρου είναι θρησκευτικά; Μάλλον όχι! Σύμφωνα με απογραφή του 2002, το 39,9% της χώρας είναι άθεοι, το 39,2% είναι παπικοί, το 0,7% προτεστάντες, το 0,2% οπαδοί της αίρεσης των "μαρτύρων του Ιεχωβά" και το 13,2% βρίσκεται ανάμεσα σε άλλες "θρησκείες". Τι έχουν, λοιπόν, να χάσουν από το ισλάμ; Ο ίδιος ο Zeman, άλλωστε, έχει κατά καιρούς δηλώσει άθεος, κομμουνιστής, αλλά όποτε τον βολεύει κάνει και αναφορές στην πίστη (γενικά και αόριστα).

Το τραγικότερο δεν είναι το τι λένε οι ξένοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, αλλά το ότι έχουνσυμπαραστάτες τους προδότες του Ελληνικού Έθνους, που απαρτίζουν από άκρου εις άκρο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Που κρύφτηκαν οι Έλληνες; Γιατί δεν μιλούν; Γιατί δεν ξεσηκώνονται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.