Ετικέτες

16.11.16

Τι θεραπεύει λοιπόν η νέα μας υπουργός ;

Αποτέλεσμα εικόνας για δαιμονικα χερια

της Ελένης Παπαδοπούλου

Στην Ελλάδα του 2016, στην σημερινή Ελλάδα που έχουμε χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού, σε αυτή την Ελλάδα, με θράσος επιτρέψαμε να έχουμε Υπουργό Πολιτισμού μια «θεραπεύτρια» εναλλακτικών θεραπειών και συγκεκριμένα του pranic healing. Όταν το διάβασα δεν το πίστεψα, όταν μου το είπαν νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα...


Τι θεραπεύει λοιπόν η νέα μας υπουργός;

Έχουμε αναφερθεί στο ρέικι στο παρελθόν



και έχουμε πει πως είναι μία δαιμονική ενέργεια. Στο Θεραπευτικό άγγιγμα, αυτή η ενέργεια ονομάζεται prana, ένας όρος του Ινδουιστικού Σανσκριτισμού. Φιλοσοφικά βιβλία και βιβλία μυστικισμού και μαγείας, περιγράφουν πρακτικές, ίδιες με το θεραπευτικό άγγιγμα, παρόλο που συχνά αποκαλούνται pranic healing ή auric healing.

Είναι ότι γίνεται και στον διαλογισμό που κάνουν στην γιόγκα.


Υπήρχαν τεκμηριωμένες περιπτώσεις με δυσμενή αποτελέσματα, τόσο σοβαρά όπως η απόπειρα αυτοκτονίας και η ψυχιατρική νοσηλεία. Αυτές οι επιδράσεις μπορεί να οφείλονται σε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία προκαλούνται από τις εμπειρίες του διαλογισμού. Ένας πεπειραμένος Βουδιστής το θέτει με αυτό τον τρόπο: «στο αρχικό στάδιο του διαλογισμού, συχνά βιώνει κανείς συναισθηματική αστάθεια, φυσικές ανωμαλίες και παραισθήσεις...Η παράδοση του διαλογισμού του Βουδιστή Tendai, το Shikan, ονομάζει αυτό το στάδιο «majikyo» (η δαιμονική σφαίρα)...Η ασθένεια του Zen η οποία συζητείται από το Βουδιστή Zen είναι η ίδια».

Από δική μου προσωπική εμπειρία που έφτασα στον δεύτερο βαθμό μύησης του ρέικι και έχω παρακολουθήσει όλων των ειδών συνεδρίες εναλλακτικών «θεραπειών» φτάνοντας στο χείλος του γκρεμού,κοντεύοντας να χάσω την ψυχή μου, βλέποντας με τα ίδια μου τα μάτια να δαιμόνια να χορεύουν,έχω απλά να πω πως όλα αυτά είναι μια μεγάλη διαβολική πλάνη που σκοπό έχει να απλώσει τα πλοκάμια της σε ότι έχει μείνει ακόμη ζωντανό. Μπορεί η Νέα τάξη πραγμάτων να μας θέλει ζωντανούς νεκρούς, να μας θέλει υπνωτισμένους και να μας στέλνει υπουργούς να σπείρουν δαιμόνια για να προετοιμάσουν τον ερχομό του αντίχριστου όμως εμείς θ’αντισταθούμε και με την δύναμη του ενός και μοναδικού Τριαδικού Θεού μας θα φωνάζουμε δυνατά την αλήθεια. Ο Χριστός θα νικήσει.

Ελένη Παπαδοπούλου
για το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ"

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.