Ετικέτες

31.1.17

Να απολυθούν και να απελαθούν άμεσα!




ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

Οι Αλβανοί συνεχίζουν να προκαλούν ποικιλοτρόπως όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και εντός της Ελληνικής κοινωνίας. Το φαινόμενο αυτό αν δεν παταχθεί άμεσα μπορεί να πυροδοτήσει πολύ άσχημες καταστάσεις και κυρίως ρατσιστικά κρούσματα εκατέρωθεν.

Σήμερα (25/1/2017) το μεσημέρι ήρθε στο προσκήνιο νέο περιστατικό με ακόμα έναν στρατιώτη που σχημάτισε με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού. Ο νεαρός ανεγκέφαλος ανάρτησε την φωτογραφία του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης(!), λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση ανάλογης φωτογραφίας επτά νεοσυλλέκτων που υπηρετούν στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου "Σ/χης Καραχρήστος").

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο συγκεκριμένος στρατιώτης εντοπίστηκε και βρέθηκε πωςυπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ, στην Κύπρο, ενώ και γι' αυτόν θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που θα ισχύσουν για την περίπτωση των στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Σκεφτείτε πως αυτός ο θερμοκέφαλος νοσταλγός της μεγάλης(;) Αλβανίας υπηρετεί στην πιο κρίσιμη μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κύπρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Εκεί έπρεπε να υπηρετούν μόνο όσοι είναι έτοιμοι να δώσουν ακόμα και το αίμα τους για την Ελλάδα και όχι ο πάσης φύσεως αμοραλιστής, που δεν ξέρει ούτε ποιος είναι, ούτε από πού κατάγεται!

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη 24/1/2017, έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την διερεύνηση του περιστατικού, ενώ η αρμόδια εισαγγελική στρατιωτική Αρχή προβαίνει στην εξέταση ποινικών ευθυνών. Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Αμύνης για το αντίθετο, πληροφορίες αναφέρουν πως στο Γενικό Επιτελείο μελετούν την υποβάθμιση του γεγονότος και την επιβολή της μικρότερης δυνατής ποινής στους υπαίτιους.

Ωστόσο οι ευθύνες είναι πολλές και φθάνουν μέχρι τα υψηλότερα κλιμάκια των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι δυνατόν να υπηρετούν την θητεία τους οι στρατιώτες και να μπορούν ανενόχλητοι και ανεμπόδιστοι να έχουν κινητά τηλέφωνα, να τραβούν φωτογραφίες εντός των στρατοπέδων και να τις δημοσιοποιούν ατιμώρητοι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης; Τι είναι τελικά τα στρατόπεδα της Πατρίδος μας; Παραθεριστικά καταλύματα όπου οι "φιλοξενούμενοι" μοιράζονται την εμπειρία της διαμονής τους με ολόκληρο τον πλανήτη;

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο πολιτικός κόσμος, που δέχεται/επιτρέπει να υπηρετήσουν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πολίτες που είναι(;) κατά συνθήκη Έλληνες αλλά νιώθουν Αλβανοί, Τούρκοι, Σκοπιανοί, μουσουλμάνοι πάσης υπηκοότητος ή δεν ξέρω τι άλλο. Γιατί να υπηρετήσουν όλοι αυτοί στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις; Αν αύριο, μη γένοιτο, γινόταν μία πολεμική σύρραξη με την οποιαδήποτε γειτονική (ή μη) χώρα, πιστεύετε πως οι στρατιώτες(;) των φωτογραφιών (και όχι μόνο) θα υπερασπίζονταν την Ελλάδα ή τους αντιπάλους/εχθρούς της;

Η τιμωρία των στρατιωτών πρέπει να είναι παραδειγματική και τελεσίδικη: Πρέπει να απολυθούν πάραυτα από το στράτευμα και να απελαθούν αμέσως από την Ελλάδα, αφού πρώτα στερηθούν διαπαντός την δυνατότητα να αποκτήσουν την Ελληνική υπηκοότητα. Η στάση του Ελληνικού κράτους πρέπει στην παρούσα φάση να είναι αδιάλλακτη και αποφασιστική, αλλιώς αυτά τα κρούσματα θα πληθύνουν και κάποια στιγμή θα είμαστε μειονότητα στην χώρα μας.


ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.