Ετικέτες

4.1.17

Ο λύκος φυλάει τα πρόβατα;

Τι συμβαίνει όταν βάζεις έναν λύκο να φυλάξει και να περιφρουρήσει ένα κοπάδι πρόβατα; Πολύ απλά δεν θα μείνει κανένα ζωντανό γιατί ο λύκος θα τα "προστατεύσει" εντός του ... στομάχου του!
Αυτή η εικόνα έρχεται στο νου μας διαβάζοντας στην ειδησιογραφία της ημέρας πως ο Έλληνας(;) πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αποφάσισαν να επιδείξουν από κοινού "την σταθερή προσήλωση τόσο της Ελλάδος, όσο και της Κυπριακής Δημοκρατίας στην επίτευξη μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, επί τη βάσει των αποφάσεων του ΟΗΕ".

Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, που μόνος του αντιτάχθηκε και αντιστάθηκε με επιτυχία στα σχέδια της Δύσης, αποτρέποντας την αίσχιστη και προδοτική λύση που προωθούσαν μετά πάθους οι απόγονοι των Φράγκων.

Σήμερα, δυστυχώς, ως υπερασπιστές της Ελλάδος και της Κύπρου εμφανίζονται αυτοί πουαποδεδειγμένα υπηρετούν τα συμφέροντα που πολεμούν την Πατρίδα μας και επιδιώκουν την ακόμα μεγαλύτερη αποδυνάμωσή της.

Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την δύσκολη αλλά απαραίτητη προσπάθεια, που έχουμε ήδη ξεκινήσει, προκειμένου να επανασυνδεθεί η μαρτυρική Μεγαλόνησος με την Μητέρα Ελλάδα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να χαθεί ούτε λεπτό, γιατί αυτοί που εργάζονται τον κατακερματισμό της Χώρας βρίσκονται στο τελικό στάδιο πριν από την ολοκλήρωση των σχεδίων τους.

Δεν είναι υπερβολή, ούτε απαισιόδοξη πρόβλεψη, το ότι το 2017 θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον τόπο μας. Έχουν ήδη δρομολογηθεί και αναμένονται σημαντικές γεωπολιτικές εξελίξεις που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας βρουν ... κοιμώμενους!


ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.