Ετικέτες

8.2.17

Ντοκουμέντο: Λαθρομετανάστης απειλεί Αστυνομικό να του κόψει το λαιμό!

445
Σχόλιο: Πραγματικός εχθρός του Έθνους Κάποιοι "δημοσιογράφοι" που οδηγούν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις. Μόνη διέξοδος: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!

Την ώρα που οι στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ τρέχουν άπαντες οι Ανώτατοι Αξιωματικοί ψάχνουν να τιμωρήσουν τον αστυνομικό που απώθησε το νεαρό που σπρώχνει τον Αστυνομικό που εκτελεί την υπηρεσία που έχει διαταχθεί …Η εικόνα είναι από video που παρουσίασε το Κεντρικό Δελτίο του «ΑΝΤ ΝΕWS»
Ένας άλλος προφανώς Τζιχαντιστής πως αλλιώς να δικαιολογήσουμε  την κίνηση που κάνει  στον απέναντι του Αστυνομικό απειλεί να του κόψει το λαιμό …Που στη χώρα που τον φιλοξενεί τον ταΐζει τον ποτίζει και τον κοιμίζει με ασφάλεια !
Να επισημάνουμε ότι οι κύριοι αυτοί όχι στην Συρία ,όχι στο Ιράκ ούτε στο Πακιστάν αλλά στο Ελληνικό αφού απαγόρευσαν σε Έλληνα Υπουργό να εισέλθει σε Ελληνικό Έδαφος απειλούν με σφαγή τους Έλληνες Αστυνομικούς!
Φανταστείτε τι θα κάνουν στους Άμαχους μόλις τους δοθεί κάποια ευκαιρία... Εισαγγελέας θα επέμβει εδώ; Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ θα προστατεύσει τους Άνδρες του;
Να μην ξεχνάμε ότι και οι αστυνομικοί είναι παιδιά της Ελλάδος, δικά μας παιδιά !

1 σχόλιο:

  1. Τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δηλαδή, μία παρδαλή κοινωνία, τον αποχριστιανισμό της και το οικονομικό σύστημα στο οποίο κουμάντο κάνουν οι τράπεζες. Δεν είδε κανείς ότι τα ΜΜΕ γιόρτασαν Χριστούγεννα χωρίς να δείξουν ούτε μία φάτνη με τη γέννηση του Χριστού;
    Γιόρτασαν στις οθόνες Χριστούγεννα χωρίς να έχουν δείξει τον Χριστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.