Ετικέτες

16.3.17

Επιστρέφουν οι Αλβανοί από την Ευρώπη στο Κοσσυφοπέδιο

Σχόλιο: Μήπως πρέπει να πείσουμε τους αδελφούς μας Βόρειο Ηπειρώτες να επιστρέψουν και αυτοί στη Βόρειο Ήπειρο; Οχι με λόγια , αλλα με γενναία κίνητρα, όπως οικονομική , πολιτική και στρατιωτική προστασία, αν χρειασθεί;


Περισσότεροι από 32 χιλιάδες πολίτες του Κοσσυφοπεδίου έχουν επιστρέψει από τις χώρες τις Δυτικής Ευρώπης στο Κοσσυφοπέδιο κατά τα τελευταία δύο χρόνια. 
Το υπουργείο Εσωτερικών του Κοσσυφοπεδίου επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια του 2015 στο Κοσσυφοπέδο έχουν επιστρέψει 18 χιλιάδες άτομα και το 2016 επέστρεψαν άλλοι 13 χιλιάδες και η τάση επιστροφής των πολιτών από τις χώρες της Ευρώπης συνεχίζεται και φέτος.
Τους δύο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, στο Κοσσυφοπέδιο επέστρεψαν 1.200 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν στη Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Γαλλία και Αυστρία, σύμφωνα με το ‘PlusInfo’.
Δεν διευκρινίζεται, ωστόσο, πόσοι είναι αυτοί που έχουν μεταναστεύσει από το Κοσσυφοπέδιο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, για να γίνει σύγκριση των στοιχείων επαναπατρισθέντων και αποδήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.