Ετικέτες

20.3.17

Αλβανία: Αμερικανική βοήθεια – Εξοπλισμός για τον έλεγχο των συνόρων με την Ελλάδα


Σχόλιο: Την ώρα που το ανόητο εθνομηδενιστικό καθεστώς επιτρέπει και ενθαρύνει τους εποίκους απο τα τέσσετα μέρη του πλανήτη να "επισκεφθούν " και τελικά να εγκατασταθούν στην μαρτυρική μας χώρα, γειτονικές χώρες κάνουν τα πάντα για να τους αποτρέψουν. Προτείνουμε στο άμεσο  μέλλον την δημιουργία φορέα  ο οποίος θα τιμά δημοσίως οποιδήποτε ανθρωπο που θα παλεύει για τα "δίκια" της Νέας τάξης και Μ.Κ.Ο, με ενα  βραβείο που θα εχει τίτλο , ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. Το μόνο σίγουρο , πως πολλοί βλάκες θα επιδιώξουν να το αποκτήσουν  και φυσικά με την αξία τους!

Η συνοριακή αστυνομία της Αλβανίας παρέλαβε στο λιμάνι του Δυρραχίου εξοπλισμό που εστάλη ως βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνολικής αξίας 155 χιλιάδων δολαρίων. Πρόκειται για εξοπλισμό ‘πρώτης γραμμής’, μια δωρεά σύμφωνα με το πρόγραμμαEXBS(The Export Control and Related Border Security) που θα δώσει τη δυνατότητα στις αλβανικές αρχές να κάνουν απροσπέλαστα τα σύνορα για τους μετανάστες και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο εξοπλισμός περιλαμβάνει συστήματα επικοινωνίας των ομάδων επιτήρησης, εξειδικευμένα οχήματα 4χ4 υψηλής πρακτικότητας, 37 θερμικές κάμερες, 32 κιάλια νύχτας και ημέρας, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροπέδες, 42 GPS  με χάρτες, προσωπικός φωτογραφικός εξοπλισμός, ανιχνευτές απεικόνισης «SMARTDEC»,  και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία.
 
Προσθήκη λεζάντας
 
Επίσης, στην Ειδική Μονάδα Delta στα σύνορα Αλβανίας – Ελλάδας χορηγήθηκαν ειδικά ρούχα καθώς και εξοπλισμός που δεν αναγράφεται.

 
Σύμφωνα με την «shqiperiaime.al» ο «εξοπλισμός αυτός θα επηρεάσει σημαντικά την επιτήρηση των Συνόρων με την Ελλάδα, τόσο για την μετανάστευση όσο και στη στρατηγική βελτίωση του συστήματος ελέγχου των συνόρων, προκειμένου να μετατρέψουν την επικράτεια της Αλβανίας ως ακατάλληλη για την παράνομη διακίνηση (εξαγωγή /επανεξαγωγή/ διαμετακόμηση κλπ)».


--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.