Ετικέτες

13.4.17

Με πίστη, αυτοθυσία, αγάπη και ταπείνωση, ο Θεός να μας φωτίσει όλους μας. Χρόνια Πολλά Ελλάδα! Καλή Ανάσταση!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο χριστοσ σταυρωθηκε

της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου,

Η κατάνυξη που νιώθουμε την Μεγάλη Εβδομάδα είναι πολύ μικρή μπροστά στα πάθη Του Κυρίου μας. Κάνουμε μία φιλότιμη προσπάθεια να συμβάλουμε και εμείς σαν πιστοί χριστιανοί στον Γολγοθά Του Χριστού.

Ανοίγουμε την πόρτα της ψυχής μας μέσα από την προσευχή και την νηστεία και τον παρακαλούμε να μας σώσει και να μας λυπηθεί. Εκείνος μας ακούει πάντα και μας ανοίγει την αγκαλιά Του, για να μας βοηθήσει. Τέτοιες μέρες έχουμε όλοι στον νου μας την εικόνα Του Ιησού πάνω στον σταυρό. Εκείνος ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ για μας. Πόνεσε και υπέφερε περισσότερο από όλους μας για να μας σώσει. Θυσιάστηκε για να μας δείξει το μεγαλείο της ταπείνωσης Του.

Ας παραδειγματιστούμε από τον Βασιλέα των όλων και ας σηκώσουμε κι εμείς σιωπηλά και ταπεινά τον δικό μας Σταυρό έχοντας πάντα στην μνήμη μας την θυσία του Χριστού. Ξέρουμε πως μετά την σταύρωση έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Η μεγαλύτερη στιγμή της ορθοδοξίας μας. 


Ας ευχηθούμε καλή δύναμη σε κάθε ψυχή που σηκώνει τον δικό της σταυρό και καλή Ανάσταση με πίστη, αυτοθυσία, αγάπη και ταπείνωση. Ο Θεός  να μας φωτίσει όλους μας. Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!!!Καλή Ανάσταση!!!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Για το ιστολόγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.