Ετικέτες

17.4.17

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ. ΑΦΥΛΟ ΠΛΑΣΜΑ Ή ΔΑΙΜΟΝΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για τριτο φυλο αφιλο

Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στο γεγονός πως έχουμε ξεπεράσει τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Πού θα φτάσουμε όμως όταν ξεπροβάλλουν συνεχώς νέα δαιμόνια από νέες ψυχές;

Ήταν ένα ήσυχο απόγευμα όταν είδα με τα μάτια μου και άκουσα με τ’αυτιά μου νέους ανθρώπους με πτυχία και μεταπτυχιακά, μεγαλωμένους από μορφωμένους γονείς να δηλώνουν δημοσίως πως ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ το βαπτιστικό τους όνομα. Να δηλώνουν πως δεν ανήκουν σε κανένα από τα δύο φύλα, που όλοι μας γνωρίζουμε, και πως είναι ΑΦYΛΑ πλάσματα. Συνεχίζουν να φωνάζουν δυνατά πως μετά από μακροχρόνια μελέτη και πολλές εμπειρίες πορνείας βρήκαν τον δρόμο τους και παροτρύνουν και άλλα νέα παιδιά να μην φοβούνται και να βγουν προς τα έξω να δηλώσουν τι νιώθουν, δηλαδή την πλάνη τους.

Παρατηρώντας τα μάτια αυτών των ψυχών ίσως δει κάποιος μεγάλη θλίψη όσο και αν προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους πως έχουν κατασταλάξει.

Παρατηρώντας τα μάτια αυτών των ψυχών ίσως δει κάποιος έναν εγωισμό και μία υπερηφάνεια που μας θυμίζει τον λόγο που ο εωσφόρος έπεσε και έχασε τον παράδεισο.

Αυτό που με κάνει να αγανακτώ περισσότερο δεν είναι το θράσος αυτών των παιδιών να κάνουν αυτά τα αίσχη. Αυτό που με κάνει να αγανακτώ είναι πως θεωρούμε πολύ φυσιολογική μία τέτοια πλάνη και όχι μόνο την αποδεχόμαστε, αλλά ανοίγουμε και την αγκαλιά μας σαν κοινωνία για να δείξουμε πόσο προοδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι είμαστε.

Πρόσφατα άκουσα μία μαρτυρία ενός κοσμοκαλόγερου που έλεγε πως όταν είδαν οι χριστιανοί γονείς το αγόρι της οικογένειας να παρουσιάζει μία θηλυκή συμπεριφορά το πήγαν σε μία κατασκήνωση, αφού πήραν την ευλογία του πνευματικού τους, και ο κοσμοκαλόγερος έβαλε το παιδί να κάνει αντρικές δουλειές. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα ο νέος έφηβος απέκτησε μία φυσιολογική ανδρική συμπεριφορά έτσι όπως τον γέννησε και τον ευλόγησε ο Θεός!

Οτιδήποτε άλλο είναι παρά φύσιν και δαιμονικό. Είναι βλασφημία να αποδεχόμαστε τις ανωμαλίες που δημιουργεί ο διάβολος, γιατί την ίδια στιγμή είναι σαν να αρνούμαστε τον δημιούργημα του Θεού. Τον Αδάμ, που τον έπλασε να είναι είναι ο άντρας και την Εύα από το πλευρό του Αδάμ να είναι η γυναίκα.

Ευχόμαστε κάθε ψυχή που έχει πέσει σε τέτοια πλάνη να βρει τον δρόμο της και σωθεί αιώνια. Ο Θεός να μας ελεήσει.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Για το ιστολόγιο

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
    Αλεξάνδρα, το ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ του ΚΥΡΙΟΥ, είθε νΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ προς την ΑΛΗΘΕΙΑ την οποία υπερασπίζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.