Ετικέτες

11.4.17

Από την Λετονία ξεκινάει η εποχή της πανθρησκείας; Κληρικοί από διαφορετικές θρησκείες, ροκάδες, αθλητές σε οικουμενιστική πομπή την Μεγάλη Παρασκευή




Του Μανώλη Κείου
Βιάζεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων να εγκαταστήσει στην συνείδηση των λαών την πανθρησκεία ανακατεύοντας στη χοάνη του οικουμενισμού δόγματα, πεποιθήσεις, πίστη, πνευματικότητα μαζί με το ….. αθλητικό πνεύμα και τη μουσική!!!!!

Σε έναν τέτοιο πνευματικό αχταρμά θα γίνουν μάρτυρες όσοι βρεθούν στην πρωτεύουσα της Λετονίας την Μεγάλη Παρασκευή. Μεγάλη Παρασκευή που φέτος είναι κοινή και για Ρωμαιοκαθολικούς και για Ορθοδόξους….
Στις 14 Απριλίου λοιπόν στην παλιά πόλη της Ρίγα θα πραγματοποιηθεί οικουμενιστική πομπή στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 2.000 άτομα από διαφορετικές θρησκείες, κοινωνικές ομάδες και εθνικότητες.
Κατά τη διάρκεια της πομπής γνωστοί Λετονοί θα μιλήσουν για το “πώς έγινε συνάντηση τους με το Θεό και πώς άλλαξε η ζωή τους”. Ποιον Θεό δεν λένε…. Απλά τον «κοινό θεό»….Αυτό θα πει ο αρχηγός του πιο διάσημου λετονικού ροκ συγκροτήματος «Brainstorm» Renārs Kaupers, ο τραγουδιστής Ieva Akuratere, η τραγουδίστρια της όπερας Evita Zalite, αλλά και παίκτης του χόκεϊ Arturs Irbe και πολλοί άλλοι.
Βασικός ομιλητής που θα πραγματοποιήσει και το “κήρυγμα” ο επικεφαλής των Ρωμαιοκαθολικών στη Λετονία Αρχιεπίσκοπος Zbignev Stankevich και μαζί του πολλοί ιερείς θα μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με τα λόγια του Ιησού: «Όποιος θέλει να έρθει πίσω μου, ας απαρνηθεί τον εαυτό του, και ας σηκώσει τον σταυρό του και ας με ακολουθεί»
Η θρησκευτική πομπή θα ξεκινήσει στις 12.00 στην περιοχή μεταξύ του κτιρίου του Seimas (Κοινοβούλιο) της Λετονίας και του καθεδρικού ναου του Αγίου Ιακώβ (Jacob). Κατά τη διάρκεια της πορείας θα γίνουν στάσεις στην Πλατεία του Ιακώβ, στην Πλατεία Δημαρχείου, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, στο Μνημείο της Ελευθερίας και στην πλατεία Dome.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.