Ετικέτες

4.6.17

Ας ευχηθούμε για τους κεκοιμημένους αδερφούς μας (Παναγιώτη και Θωμά)

Αποτέλεσμα εικόνας για ανάσταση

Σήμερα Ψυχοσάββατο έγινε η εξόδιος ακολουθία του Παναγιώτη, ενός εξαιρετικού ανθρώπου, ενορίτη μου, ο οποίος είχε προσφέρει πολλά με την εθελοντική του δράση τα τελευταία 20 έτη. Ο Παναγιώτης πάλευε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και παρά την έντονη και πολύχρονη σωματική ταλαιπωρία συμμετείχε ενεργά στα μυστήρια της Εκκλησίας και σε όλες τις ακολουθίες, αλλά και στις δράσεις της Νεότητας (στην οποία συμμετείχε ως επίτροπος την προηγούμενη τριετία). Ο Κύριος τον πήρε κοντά Του τελικά την Παρασκευή πριν το Ψυχοσάββατο. Ας τον αναπαύει και ας δώσει δύναμη στους δικούς του ανθρώπους.

Σήμερα, επίσης, κοιμήθηκε ο Θωμάς, παππούς της συζύγου ενός αδελφού και φίλου της ευρύτερης παρέας μας. Ας ευχηθούμε ο Θεός να τον αναπαύει κι αυτόν.


Αιωνία σας η μνήμη αξιομακάριστοι και αείμνηστοι αδελφοί ημών.


Ας πούμε μια ευχούλα, ας ανάψουμε ένα κεράκι αύριο για τους αδερφούς μας, ας διαβάσουμε λίγο από το ψαλτήρι (ένα κάθισμα ή έστω έναν ψαλμό) και ας δώσουμε το όνομά τους για μνημόνευση και σε άλλους όπως και στις ενορίες μας.Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε την Ευφροσύνη, την Κωνσταντία, τηνΑποστολία και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:


κλικ στην ετικέταΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.