Ετικέτες

26.6.17

Πρώην διεμφυλικός επιστρέφει στο βιολογικό του φύλο και δηλώνει ότι η διεμφυλικότητα υπάρχει μόνο στο μυαλόΟ Walt Heyer είχε υποστεί κακοποίηση στην παιδική του ηλικία και βιασμό της βιολογικής του ταυτότητας (τον έντυναν με γυναικεία ρούχα κλπ.), με αποτέλεσμα να εκδηλώνει τάσεις γυναικείας συμπεριφοράς.
Παντρεύτηκε, το 1962, πιστεύοντας ότι μια υγιής σχέση θα καταπολεμούσε την τάση του αυτή. Όμως δεν μπόρεσε να την πολεμήσει, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον χωρίσει, αφότου της ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κάνε εγχείριση αλλαγής φύλου, η οποία εν τέλει έγινε, αλλάζοντας το φύλο και το όνομά του στην ταυτότητα, από Walt Heyer σε Laura Jenson. Παρόλ' αυτά, γρήγορα συνειδητοποίησε ότι, παρά την αλλαγή φύλου, δεν μπορούσε να ξεχάσει τις βιολογικές του καταβολές.
Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ο Heyer άρχισε να παρακολουθείται από χριστιανό ψυχοθεραπευτή και μέσω της πίστης ξεπέρασε τη σύγχυση φύλου, με αποτέλεσμα να ξαναγυρίσει στο βιολογικό του φύλο. Το 1989 έκανε αίτηση στην πολιτεία της Καλιφόρνιας να του αλλάξουν ξανά την ταυτότητα, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Τελικά, μετά από 28 χρόνια, με τη βοήθεια δικηγόρων κατάφερε να πάρει πίσω το βιολογικό του φύλο και να ξαναδηλωθεί ως άντρας.
Τώρα δηλώνει ότι "καμία αντικειμενική εξέταση δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπάρχει διεμφυλική κατάσταση. Καμία εξέταση, φυσική, αιματολογική, μυελού των οστών, χρωμοσωματική, εγκεφάλου δεν θα δείξει ότι ένα άτομο έχει σύγχυση γένους. Πρόκειται για μια κατάσταση που αποκαλύπτεται μόνο από τα αισθήματα του ασθενούς. Και τα αισθήματα μπορούν ν' αλλάξουν. Η προτεινόμενη θεραπεία είναι σήμερα ακραία -ορμόνες  και εγχείριση επανακαθορισμού του φύλου-. Τα παιδιά πρέπει να βεβαιωθούν ποιοί πραγματικά είναι, όχι ποιοί τους υποχρεώνουν να είναι οι ΛΟΑΤ ακτιβιστές".πηγή:  katanixis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.