Ετικέτες

7.9.17

Ελισάβετ: αιφνίδια τύφλωση

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή τυφλός

Η αδερφή μας εν Χριστώ Ελισάβετ έχασε αιφνιδίως την όρασή της και οι γιατροί δεν μπορούν προς το παρόν να εντοπίσουν τα ακριβή αίτια της τύφλωσης. Ας προσευχηθούμε ο Θεός να φωτίσει τους γιατρούς, ώστε να προσδιορίσουν τον λόγο για τον οποίο η αδερφή μας τυφλώθηκε και να την βοηθήσουν στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό και πάντα εφόσον η θεραπεία της είναι σύμφωνη με το θέλημα του Κυρίου.

Ένας ευλογημένος γέροντας, όταν έμαθε ότι θα έχανε το φως του, έκανε την εξής προσευχή: "Θεέ μου αν είναι να συνεχίσω να βλέπω και να χάσω την ψυχή μου, τότε δεν πειράζει... πάρε μου καλύτερα την όραση μήπως και σωθεί η ψυχή μου". Ας φροντίσουμε να διδαχτούμε από το παράδειγμά του και γιατί όχι κάποτε να καταφέρουμε με την χάρη του Θεού να τον μιμηθούμε.


Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε την Ευφροσύνη, την Κωνσταντία, την Αποστολία, την Κυριακή, τον Κωνσταντίνο και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

κλικ στην ετικέτα

1 σχόλιο:

  1. Η κόρη μιας φίλης έχασε την όραση προσωρινά από το ένα μάτι εξαιτίας μικροβίου που κόλλησε από γάτα. Η όραση της επανήλθε σταδιακά μετά από κάποιους μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.