Ετικέτες

2.12.17

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Καλύμνου από την είδηση του θανάτου του 48χρονου οδοντιάτρου Ιωάννη Σμαλιού που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα πριν 21 ημέρες.


Συγκλονισμένη είναι  η κοινωνία της Καλύμνου, από την είδηση του θανάτου του 48χρονου οδοντιάτρου Ιωάννη Σμαλιού που είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν 21 ημέρες σε τροχαίο ατύχημα.

Ο άτυχος Γιάννης άφησε την τελευταία του πνοή τις πρωινές σήμερα Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 ,στη ΜΕΘ του  Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ,όπου είχε μεταφερθεί αμέσως μετά τον τραυματισμό του και νοσηλευόταν από τις 10 Νοεμβρίου 2017.
Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης είχε τραυματιστεί σοβαρά σε  τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 ,στις 8.30 το πρωί, στον επαρχιακό δρόμο Χώρα-Ελιές στην  περιοχή Πηγάδια (στο ύψος της στροφής προς Στρατόπεδο), όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 48χρονος Ιωάννης Σμαλιός συγκρούστηκε με νταλίκα με οδηγό 37χρονο συμπολίτη μας.
Να σημειώσουμε ότι η μοτοσικλέτα είχε κατεύθυνση προς Ταξιάρχη ,ενώ η νταλίκα προς τις Ελιές.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας ,ο  Γιάννης Σμαλιός . Άμεσα ασθενοφόρο μετέφερε το Γιάννη στο Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κακώσεις στα πόδια, στον ώμο ,στον αυχένα, αλλά και στο κεφάλι.
Στο Νοσοκομείο Καλύμνου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κρίθηκε απαραίτητο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε,  να διακομιστεί σε μεγαλύτερο Νοσοκομείο. Λίγο μετά τις 13.15 το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Νομεβρίου, ελικόπτερο του ΕΚΑΒ μετέφερε το Γιάννη Σμαλιό  στη Ρόδο με προορισμό το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μέχρι σήμερα που κατέληξε ,παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.
Ο 48χρονος Γιάννης Σμαλιός υπήρξε  ένας συμπολίτης μας αγαπητός στην Καλυμνιακή κοινωνία, ένας άριστος επιστήμονας, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ,ευγενικός, ένας υπέροχος άνθρωπος ,πάντα έτοιμος να προσφέρει στο συνάνθρωπο του  και σίγουρα η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και οδύνη
Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Κουμουνδούρου με την οποία απέκτησαν δύο πανένομορφα παιδιά το Μιχάλη και την Άννα Μαρία ηλικίας 11 ετών. Ήταν ένας καλός οικογενειάρχης και πολύ καλός πατέρας. Το κενό που θα αφήσει στην οικογένεια του είναι τεράστιο.
Ο Θεός ας τον αναπαύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.