Ετικέτες

7.12.17

Η Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ – Ο πλανήτης παίρνει φωτιά

Κάλεσε σε εξέγερση και επίθεση κατά του Ισραήλ το Ιράν: «Θα απελευθερώσουμε την Ιερουσαλήμ και την Παλαιστίνη»«H Iερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Διέταξα το Στέιτ Ντιπαρτμεντ να ετοιμαστεί να μετακομίσει την πρεσβεία μας στην Ιερουσαλήμ».

«Αυτό είναι μόνο η διαπίστωση της πραγματικότητας».

«Η Ιερουσαλήμ δεν είναι μόνο η καρδιά των τριών θρησκειών αλλά η καρδιά μιας από τις πιο πετυχημένες Δημοκρατίες στον πλανήτη».

«Δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα επαναλαμβάνοντας τις ίδιες αποτυχημένες στρατηγικές του παρελθόντος».

«Η καθυστέρηση της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας δεν βοήθησε στην επίτευξη ειρήνης» πρόσθεσε.


Δήλωση φωτιά από τη πλευρά του το Ιράν καθώς ο Αγιατολάχ προέβλεψε ότι η Ιερουσαλήμ σύντομα «θα απελευθερωθεί από το Ισραήλ»!


Ο ηγέτης της «ισλαμικής επανάστασης» του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους του κόσμου σε ενότητα, για να αντιταχθούν στο αμερικανικό και ισραηλινό σχέδιο για «μεταφορά» της διεθνώς αναγνωρισμένης πρωτεύουσας του Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

Ο Ιρανός Ανώτατος Ηγέτης απηύθυνε το κάλεσμα για την Ιερουσαλήμ νωρίτερα την Τετάρτη, μιλώντας σε διεθνές ισλαμιστικό συνέδριο στην Τεχεράνη, στο οποίο συμμετέχουν τόσο σιίτες μουσουλμάνοι όσο και σουνίτες.

Ο Αγιατολάχ κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους να πασχίσουν για την ελευθερία και τη λύτρωση της Ιερουσαλήμ, ενώ παρομοίασε τους ηγέτες των ΗΠΑ και του Ισραήλ με σύγχρονους Φαραώ.

«Ο μουσουλμανικός κόσμος θα σταθεί αναμφιβόλως ενάντια σε αυτή τη συνωμοσία και οι σιωνιστές θα υποστούν ένα βαρύ χτύπημα με αυτή τους την κίνηση και η αγαπημένη Παλαιστίνη θα απελευθερωθεί δίχως καμία αμφιβολία», πρόσθεσε.

«Οι τζιχαντιστές είναι δημιούργημα των Αμερικανών και των Σιωνιστών για να διχάσουν Σουνίτες και Σιίτες μουσουλμάνους» πρόσθεσε.

Ο Χασάν Ρουχανί κάλεσε τους Παλαιστίνιους και τους Μουσουλμάνους να ξεσηκωθούν κατά των ΗΠΑ και της συνωμοσίας τους!

«Καλούμε τους Μουσουλμάνους να εισέλθουν σε μια περίοδο εξέγερσης εναντίον του σχεδίου των ΗΠΑ για μεταφορά της πρεσβείας τους στην Ιερουσαλήμ».

«Η ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Σιωνιστικού κράτους είναι μια νέα συνωμοσία που αντιμετωπίζει ο Ισλαμικός κόσμος αυτές τις μέρες».

«Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Εχουμε βαριά ευθύνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.