Ετικέτες

7.1.18

Ενημέρωση σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου μας

Αποτέλεσμα εικόνας για γευμα αγάπης

Με ιδιαίτερη επιτυχία η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ και φέτος πραγματοποίησε την καθιερωμένη της ετήσια αποστολή στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα με φρέσκο κρέας για το μεσημεριανό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Το κρέας ήταν προσφορά μεγάλου Μάρκετ κρεάτων που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Την παραμονή των Χριστουγέννων η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ παρέδωσε προσφορές μελών και φίλων της, δώροεπιταγές, καθώς και δυο επαναφορτιζόμενες κάρτες της αλυσίδας καταστημάτων Σκλαβενίτη στο φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού Πατησίων, όπου προΐσταται ο πανάξιος κληρικός του υψίστου π. Νεκτάριος Γούλας. Ο Ιερός Ναός κάτω από αντίξοες συνθήκες πραγματοποιεί την παρασκευή σπιτικού φαγητού σε εκατόν είκοσι συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ με αίσθημα ευθύνης ευχαριστεί όλους για το "δίλεπτο της χήρας" μιας και η οικονομική κρίση χτυπά και πολιορκεί πλέον τα σπίτια μας. Οι ανθέλληνες και υποταγμένοι στα ξένα συμφέροντα "πολιτικοί" αντί να κοσμούν τις φυλακές για σωρεία ποινικών αδικημάτων στέλνουν εμάς στις φυλακές, γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε εικονικούς φόρους. Ας μην αποκάμουμε, όμως, κι ας έχουμε την ελπίδα μας στον Κύριο προσευχόμενοι να στείλει ο πανάγαθος Θεός πραγματική λευτεριά στη Πατρίδα μας, πρώτα πνευματική κι έπειτα υλική.

Να μας συχωρούν κάποιοι αδελφοί που δημοσιεύουμε για πρώτη φορά κάποιες φιλανθρωπικές δράσεις δημόσια, μα μερικές φορές χρειάζεται, για να παίρνουμε θάρρος και δύναμη, αλλά κυρίως να μεταδίδουμε την αρετή της ελεημοσύνης και στους υπολοίπους. Και μην ξεχνάμε πως τίποτα δεν χάθηκε, τίποτα δεν κρίθηκε. Εμπρός, ψηλά το κεφάλι!

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ, 
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...


Ο συντονιστής του φιλανθρωπικού έργου της Ελληνικής Νεώς

Αθανάσιος Αργυρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.