Ετικέτες

26.1.18

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλογλου

Με « μεγάλη» μας έκπληξη διαβάσαμε στον ημερήσιο τύπο πως ο «μαχητικός» κατά τα άλλα ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου  έδωσε  συνέντευξη προς το κρατικό τούρκικο μέσο T.R.T. αποκαλώντας το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού, που διαμαρτυρήθηκε ειρηνικά  για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας,  «καρναβάλια» και να κάνει και πρόβλεψη πως ανοίγουν τον δρόμο για ένα εθνικιστικό κόμμα.  

Παράλληλα υπογράμμισε πως πίσω από τα τηλεκατευθυνόμενα καρναβάλια υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα! Βέβαια, "δεν καταλαβαίνουμε" γιατί δεν καταγγέλλει  αυτά τα οικονομικά συμφέροντα, αλλά τον κατανοούμε για την πλήρη σύγχυση και άγνοια που τον διακρίνει. Βλέπετε οι δημοσιογραφικές σπουδές του στο Παρίσι, στο Τόκιο και στην Ινδία μπερδεύτηκαν από τις φαρμακολογικές του γνώσεις, βγάζοντας "φαρμάκι δηλώσεις" και μάλιστα πού; Σε κρατικό Μ.Μ.Ε. που ελέγχεται πλήρως από μια απολυταρχική, φασιστική, εθνικιστική κυβέρνηση (του Ρετζέπ Ερντογάν)  που έχει την ιδιότητα να μεταλλάσσεται στα μάτια της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας σκηνής, πότε σε δημοκρατική και πότε σε εθνικιστική! Σα να λέμε "πότε Βούδας, πότε Κούδας"! 

Συγχαρητήρια για την επιλογή σας που θελήσατε να εκφράσετε το ιδεοληπτικό μένος σας σε έναν αντίπαλο - κατά τα άλλα - ιδεολογικό σας εχθρό. Αγαπητέ κ. Κούλογλου ως απλός Έλληνας πολίτης διαμαρτύρομαι για τον βαρύ χαρακτηρισμό να αποκαλέσετε καρναβάλια τους Έλληνες που επιθυμούν να διαμαρτυρηθούν για ένα δίκαιο και εθνικής σημασίας ζήτημα.  Και όχι μόνο αυτό, αλλά και σας τον επιστρέφουμε τόσο σε εσάς όσο και στους ομοϊδεάτες σας. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάριαΗ αδάμαστη Ελληνική ψυχή και βούληση κ. Κούλογλου είναι αδιαπραγμάτευτη και πολλές φορές εκφράζεται δυναμικά όταν καταπιέζεται από ολοκληρωτικά καθεστώτα, τα οποία υπηρετείτε πιστά εσείς και οι φίλοι σας. 

Τί άλλαξε κ. Κουλουγλου από τότε που προβάλατε την εκπομπή με τίτλο «Νέοι Εργαζόμενοι και 700 €»; Τί άλλαξε από το 2008 κ. Κούλογλου, τότε που σκηνοθετούσατε το ντοκιμαντέρ «Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου», βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βιβλίο "Confessions of an Economic Hitman" του Τζον Πέρκινς και σε προσωπική δημοσιογραφική έρευνα, όπου υποστηρίζετε πως οι ΗΠΑ έγιναν οικονομική υπερδύναμη χάρη σε μια μυστική ομάδα "οικονομικών δολοφόνων" - πρακτόρων, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ψευδείς οικονομικές αναφορές, εξαγορές, εκβιασμούς, σεξ και φόνους με στόχο να εξαπλωθεί η αμερικανική οικονομική αυτοκρατορία μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου»; Τώρα που οι « φίλοι» σας οι Αμερικανοί λειτουργούν υπέρ των Σκοπίων και κατά της χώρας σας πώς το βλέπετε; Πώς αισθάνεστε στα αλήθεια ιδεολογικά  κ. Κούλογλου;  Τί σας λέει η συνείδησή σας; Οι «αριστερές» σας ανησυχίες τον Ιανουάριο του 2010 πώς βρήκαν εργασιακή φωλίτσα στην κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου; Τόσο περιζήτητος ήσασταν; Τί έγινε κ. Κούλογλου και από προβληματισμένος «αέναος φιλόσοφος» μεταμορφωθήκατε σε  οπορτουνιστή, τρυπώνοντας  στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ρ.Τ.;  

Τέλος, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις «αγωνιστικές»  σας εξάρσεις, που παρά την δημιουργική σας ασάφεια, σας ώθησαν να γίνετε και ευρωβουλευτής και το πιο σημαντικό, παίρνοντας τη θέση του κ. Κατρούγκαλου, του άλλου Αριστερού Κολωνακιώτη, του «θεριστή των ξωμάχων»! Πώς το ονομάζετε αυτό, πολιτικό πλουραλισμό ή πολιτική ανησυχία; Ίσως οι πολιτικές σας αναζητήσεις συμπίπτουν με αυτές της κ. Δαμανάκη που εμείς οι «πτωχο τ πνεύματι» δεν τις καταλαβαίνουμε! 

Αγαπητέ κ. Κούλογλου, τα λόγια σας αυτά δεν έχουν καμία απολύτως αξία και σημασία. Η μόνη απάντηση, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, είναι μία... και τη δίνει ο απλός λαός τον οποίο προσπαθείτε να εμπαίξετε, εσείς ο έξυπνος και προοδευτικός:                                                                                                                     
«Α! και πάρω καμιά κλάρα!»
                                              
Νικόλαος Χατζηγιώργης για το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ"

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.