Ετικέτες

3.2.18

Άγγλος έχασε σε τηλεπαιχνίδι 23.000 στερλίνες, επειδή απάντησε το σωστό: «Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας!!!» (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για “Ήταν Macedonian! Γεννήθηκε στην Πέλλα!”

Σχόλιο ιστολογίου "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ": Οι φίλοι μας οι Άγγλοι έχουν αποφασίσει και κάνουν την προπαγάνδα τους... εμείς θα καθίσουμε στους καναπέδες μας; Όλοι αύριο στο συλλαλητήριο! Να βουλιάξει η Αθήνα... και μην ακούμε τα παπαγαλάκια ότι οι αντιεξουσιαστές απειλούν κτλ. Είμαστε πολλοί περισσότεροι! Κι εμείς νικάμε ακόμα και όταν είμαστε  πολύ λιγότεροι. Τώρα θα φοβηθούμε; Εμπρός, λοιπόν, για τη Μακεδονία μας. Η προδοσία δεν θα περάσει. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΛΑΔΑ!


To βίντεο που ακολουθεί δείχνει πως η σκοπιανή προπαγάνδα σε συνδυασμό με τους σχεδιασμούς κάποιων σκοτεινών κέντρων εξουσίας έχει καταφέρει να αλλοιώσει ακόμα και την επίσημη, διδακτέα, στα πανεπιστήμια Ιστορία.

Άγγλος παίκτης σε τηλεπαιχνίδι χάνει 23.000 λίρες επειδή απάντησε ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και τον διόρθωσε ο σχολιαστής λέγοντάς του ότι“Ήταν Macedonian!

Γεννήθηκε στην Πέλλα!”

Εν ολίγοις ο παρουσιαστής ακύρωσε τη νόμιμη και αποδεκτή ιστορικά απάντηση και την αντικατέστησε με μια η οποία δεν είναι αποδεκτή πουθενά στην επίσημη πανεπιστημιακή κοινότητα με βάση και την οποία ορίζεται τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Αυτό το γεγονός καταδεικνύει δυο πράγματα.

Ότι αν επαναλαμβάνεις το ίδιο ψέμα κάθε μέρα και επιμένεις σε αυτό τότε αποκτά διαστάσεις «αλήθειας»... 

και ότι στις αγγλοσαξωνικές χώρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραχαράσσεται η Ιστορία ενός ένδοξου έθνους όπως το ελληνικό.

Μπράβο στον άνθρωπο που απάντησε σωστά, διότι περί τόλμης πρόκειται στην εποχή που ζούμε, να λες αυτό που είναι σωστό και αυτονόητο.

Αν ένα αγγλικό τηλεπαιχνίδι «δικαιώνει» τους Σκοπιανούς κορόιδο είναι μετά ο Ντιμιτρόφ να μην δηλώσει ότι «δεν πρόκειται να αλλάξουμε, γλώσσα, ταυτότητα και εθνικότητα»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.