Ετικέτες

7.3.18

ΤΟ ΜΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ [ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ]

 

ΤΟ ΜΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
[ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ]

   Αυτός είναι ο τίτλος του νέου Βιβλίου, που έγραψε ο πολυσέβαστός μας Πατέρας Γεώργιος Θεοδωρής, εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης και το οποίο κυκλοφορήθηκε αυτές τις ημέρες. Με πολλή συγκίνηση το διαβάσαμε, με ιερό δέος αντικρίσαμε την σφραγίδα και την ευαρέσκεια του Μεγαλομάρτυρα, σε αυτό.

   Πόσο πολύ σας ευγνωμονούμε, ως νέα παιδιά του Αγίου, Πατέρα Γεώργιε. Μας προσφέρατε ένα θησαυρό, μας παρουσιάσατε τα μεγάλα και εξαίσια σύγχρονα Θαύματα του Μεγαλομάρτυρος, τονώνοντάς μας την Πίστη. Αποδείξατε περίτρανα ότι το Μύρο του Αγίου μας, όχι μόνο είναι ζωντανό, αλλά ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ, ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, επιτελώντας χιλιάδες ιάσεις [ψυχικές και σωματικές].

  Αγαπημένε μας Μεγαλομάρτυρα Δημήτριε, πόσο χαιρόμαστε να ήξερες! Φανταζόμαστε πόσο πολλή αγαλλίαση θα αισθάνθηκες, αντικρίζοντας το βιβλίο, ένα βιβλίο που μιλάει αποκλειστικά για Εσένα και τα Μεγαλεία σου. Μέσα σε αυτό διαβάσαμε, πόσοι πολλοί άνθρωποι σε ευλαβούνται, σε αγαπούν και σε πιστεύουν. Όλη η Οικουμένη σε αναγνωρίζει και σε τιμά, Αγαπημένε μας Οιακοστρόφε, Άγιε της Ζωής μας. Ειλικρινά σε ευγνωμονούμε για ΟΛΑ, σε καμαρώνουμε και αισθανόμαστε ότι, όταν είσαι Εσύ κοντά μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε ΤΙΠΟΤΑ.

   Κλείνοντας, αφού ξαναευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας, τον παπα- Γιώργη μας, τον Ιερέα του Υψίστου που καθημερινά μας διδάσκει με τον τρόπο της ζωής και της ποιμαντικής του διακονίας, προτρέπουμε όλους τους ανθρώπους, όλους τους Ορθοδόξους, να διαβάσουν αυτό το Άγιο Βιβλίο. Πραγματικά θα συγκλονιστούν, θα αισθανθούν ασφάλεια, και θα δοξάζουν τον καλό Θεό μας, που μας προσέφερε έναν τέτοιο Μυροβλύτη Άγιο. Όσοι λοιπόν θέλουν, μπορούν να το προμηθευτούν από το εκθετήριο του Πανσέπτου Ιερού Ναού του Μεγαλομάρτυρος. Καλοταξιδεμένο να είναι, καλοταξιδεμένο…

Με ειλικρινή, εν Χριστώ, Αγάπη.
Πτυχιούχοι και Φοιτητές Διαφόρων Σχολών της Θεσσαλονίκης,
τέκνα των Αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.