Ετικέτες

29.3.18

Σε «Ρουάντα» μετέτρεψαν πόλη της Γερμανίας Τούρκοι, Κούρδοι και Λιβανέζοι μετανάστες

Σε «Ρουάντα» μετέτρεψαν πόλη της Γερμανίας Τούρκοι, Κούρδοι και Λιβανέζοι μετανάστες  αφού συνολικά 80 άτομα από τρείς διαφορετικές αντίπαλες ομάδες έδωσαν ραντεβού θανάτου στο κέντρο της πόλης Duisburg στην Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία.

Πιο αναλυτικά τρείς αντίπαλες ομάδες αλλοδαπών αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στο κέντρο της πόλης χρησιμοποιώντας ματσέτες, σιδερένιους σωλήνες, και άλλα αυτοσχέδια όπλα. Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσία 80 οπλισμένων αγριεμένων ανδρών που επιθυμούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο στο κέντρο μίας πόλης 500.000 κατοίκων κάθε άλλο παρα ευπρόσδεκτο θέαμα είναι.
Μόλις η επικείμενη σύγκρουση έγινε αντιληπτή από τις Αρχές η Αστυνομία έστειλε 100 άτομα να σταματήσουν την σφαγή και να χωρίσουν τις ομάδες πριν χυθεί το πρώτο αίμα. Από την επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθησαν 50 άτομα και αποφεύχθηκε το κακό.
Στη μνήμη όμως των πολιτών που ήταν μάρτυρες του περιστατικού χαράχτηκε η εικόνα της επικείμενης σφαγής με τους Μεσανατολίτες άνδρες να κραδαίνουν στον αέρα τις ματσέτες ως αν ήταν εξοργισμένοι Hutu της Ρουάντα  που ήθελαν να σφάξουν με τις ματσέτες τους αντίπαλους Tutsi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.