Ετικέτες

3.3.18

Οι άθλιοι Τούρκοι χτύπησαν τους Έλληνες στρατιώτες… καλά να πάθουμε

Απαράδεκτη και εξοργιστική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών που έχουν συλληφθεί και βρίσκονται σε φυλακή της Ανδριανούπολης. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται η Athens Voice, οι ισλαμοφασίστες Τούρκοι χτύπησαν τους Έλληνες στρατιωτικούς…

Οι πληροφορίες προέρχονται, σύμφωνα με τον ιστοχώρο, από τον στενό κύκλο του ταξίαρχου επικεφαλής της δύναμης στην οποίαν ανήκουν οι δύο συλληφθέντες, ο ταξίαρχος που πέρασε στην Τουρκία, προκειμένου να δει τους άνδρες του, και διαπίστωσε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, πάντα με εντολή των τουρκικών αρχών, όπως αναφέρεται. Άρα θα τους κρατήσουν μέχρι να περάσουν οι μώλωπες, για να μη φανεί ότι λειτουργούν ως Ναζιστές της ευρύτερης περιοχής.
Εύγε στο ΝΑΤΟ, εύγε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα υποκείμενα αυτά που γλύφουν και ανέχονται ξεδιάντροπα τον εκβιασμό τους… Εύγε και στους ηλίθιους πολιτικούς εν Ελλάδι, τους πράσινους, τους κόκκινους και τους μπλε, με το άχυρο που κουβαλούν στο κεφάλι τους. Καλά να πάθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.