Ετικέτες

14.3.18

Ο Άγιος Λουκάς μας έρχεται...



Με μεγάλη συγκίνηση, ως νέοι που διψάμε για την αλήθεια και την Αγιότητα, ανακοινώνουμε στο Χριστεπώνυμο Πλήρωμα, την έλευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Θαυματουργού, στον Άγιο Γεώργιο Πανοράματος Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 16 Μαρτίου.

Έρχεται αδέλφια μας, ο Μεγάλος Άγιός μας, ο Θαυματουργός, ο Ομολογητής, ο Πράος, ο Ανεξίκακος, ο Μακρόθυμος, ο γεμάτος θυσιαστική αγάπη, Λουκάς ο Ιατρός. Έρχεται για ακόμη μια φορά στην Αγιοτόκο Θεσσαλονίκη, την πόλη του Αγίου Δημητρίου, για να ιάσει, να παρηγορήσει, να δώσει Ελπίδα και Χαρά, σε πλήθος ανθρώπων, που θα έρθουν να τον προσκυνήσουν. Δόξα τω Θεώ Πάντων Ένεκεν. Ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας, τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη και Πατέρα μας κ.Άνθιμο, ο οποίος ανταποκρίθηκε με πολύ αγάπη, στο αίτημα μας, να ξαναεπιτρέψει τον ερχομό των Ιερών Λειψάνων του Αγίου μας.

Θα σας περιμένουμε αδέλφια μας, με πολλή αγάπη και συμπόνοια. Μέσα από την καρδιά μας, ευχόμαστε ο Άγιος να βρίσκετε πάντοτε στο πλευρό σας. ΑΜΗΝ. Χαίρετε.

Με αληθινή έγνοια για τους πονεμένους Ανθρώπους.

Πτυχιούχοι και Φοιτητές Διαφόρων Σχολών της Θεσσαλονίκης
Τέκνα των Αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.