Ετικέτες

20.5.18

Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής με προσβολή νεκρών από Γ.Μπουτάρη: «Χ@στηκα αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ» – Ιδού πως ώθησε πολίτες στα άκρα



Σχόλιο: Ειλικρινά λυπούμαστε  Γιάννη Μπουτάρη. Καιρό τώρα πολλοί με καλοπροαίρετη διάθεση , προσπαθούσαν να σε προφυλάξουν από τους "φίλους σου". Εσύ όμως με έπαρση και αλαζονεία δεν άκουσες τίποτα!  Το χειρότερο όμως για σένα είναι , πως άλλοι  σε βάζουν να λες αρλούμπες και συ να τις τρως. 

Ξέσπασε η λαϊκή οργή κατά του υμνητή του Κεμάλ χθες στη Θεσσαλονίκη. Οι παλαιότερες αναφορές του για την γενοκτονία και η προκλητική στήριξη προς το gay parade, οδήγησε χθες στα χθεσινά γεγονότα (ΒΙΝΤΕΟ)Οι Ελληνες δεν ξεχνάνε την ιστορία τους. Οι ψυχές των Ποντίων αναζητούν δικαίωση. Και κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν.

Bέβαια τα χτυπήματα είναι καταδικαστέα. Το ξύλο δεν φέρνει πάντα την λύση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο διάλογος είναι το δυνατότερο χαρτί σε τέτοιες περιπτώσεις. Η οργή όμως του κόσμου είναι τεράστια.

Κατα καιρούς ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει προβεί σε απίστευτες δηλώσεις. Σήμερα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ σας φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο με δήλωση του Γ, Μπουτάρη.

Είχε δηλώσει συγκεκριμένα. Χέστ@κα αν σκότωσε ή όχι Ελληνες.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.