Ετικέτες

26.5.18

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για Εξάρχεια: Τουλάχιστον ενοχλητική αδιαφορία της Πολιτείας

Αποτέλεσμα εικόνας για διμοιριες μ.α.τ
Έντονες επικρίσεις κατά της Πολιτείας διατυπώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, κάνοντας λόγο για "τουλάχιστον ενοχλητική αδιαφορία" της στις επιθέσεις, που όπως τονίζει, σημειώνονται εναντίον των διμοιριών της Υ.Α.Τ. στη Χαριλάου Τρικούπη και έξω από το Πολυτεχνείο.

Είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες τι συμβαίνει καθημερινά στα Εξάρχεια, αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση και προσθέτει πως οι επιθέσεις αυτές "έχουν πάψει δυστυχώς να αποτελούν είδηση, όμως έχουν ως αποτέλεσμα, πέραν της κατάργησης κάθε έννοιας του κράτους δικαίου, τους τραυματισμούς των συναδέλφων μας".
Ειδικότερα αναφέρει πως υπάρχουν περιπτώσεις αστυνομικών που υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα και κατάγματα "εξαιτίας των οποίων κωλύθηκαν αρκετούς μήνες των καθηκόντων τους, τραυματισμοί οι οποίοι κατά τη γνώμη μας δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στα πλαίσια του καλώς εννοούμενου υπηρεσιακού καθήκοντος". 
"Η αδιαφορία της οργανωμένης Πολιτείας στα φαινόμενα αυτά είναι τουλάχιστον ενοχλητική" προσθέτει, αναφέροντας πως σε αυτήν εντάσσεται η έλλειψη κάθε μέριμνας για πρώτες βοήθειες στους τραυματίες συναδέλφους.
"Ζητούμε άμεσα να γίνουν  όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε σε καθημερινή βάση να υπάρχει ασθενοφόρο για τις δυνάμεις που εκτελούν υπηρεσία στα Εξάρχεια. Είναι κάτι απαραίτητο γιατί σε πολύ σοβαρά περιστατικά κατά το παρελθόν, οι τραυματίες συνάδελφοι μετέβησαν στο νοσοκομείο με υπηρεσιακό όχημα και δέχτηκαν πρώτες βοήθειες μισή και πλέον ώρα μετά τον τραυματισμό τους. Δεν είμαστε αναλώσιμοι. Αφού μας στέλνουν σε πόλεμο ας φροντίσουν τουλάχιστον να μας δώσουν προϋποθέσεις σοβαρού κράτους" καταλήγει η Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.