Ετικέτες

29.6.18

Με λύπη βλέπω και δεν καταλαβαίνω…

*Ένα από τα καλύτερα κείμενα που διαβάσαμε τώρα τελευταία. Αντικατοπτρίζει πλήρως την αποχαύνωση και την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σαν κοινωνία εν έτει 2018! Διαβάστε το, αξίζει να αφιερώσετε 2 λεπτά!
Γράφει ο Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης. 

Βλέπω με λύπη μου τους Έλληνες να είναι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε αναρτήσεις με φωτογραφίες από εκδρομές, σε περισπούδαστα γνωμικά ακόμα και σε ζωάκια αλλά να αδιαφορούν για τα φλέγοντα θέματα. Μια φώτο σε μπαράκι παίρνει 300 λαικ και ένα σοβαρό θέμα όχι πάνω από 20, και δεν το καταλαβαίνω.
Βλέπω με λύπη μου να αυτοεξευτελιζομάστε όταν…
Έλληνες κυκλοφορούν με εσώρουχα γυναίκεια και αποκαλούν την Μακεδονία ομοφυλοφιλική και δεν το καταλαβαίνω . Είναι πνευματική κατάπτωση ή μάλλον κατρακύλα να διαφημίζεις την ομοφυλοφιλία.
Βλέπω με λύπη μου πολλούς Έλληνες να χαρίζουν ακούραστα και χωρίς κανένα ενδοιασμό το όνομα Μακεδονία και δεν το καταλαβαίνω.
Υποστηρίζουν την αυτοδιάθεση των λαών λες και είναι κάποιος ενάντια σε αυτό. Εναντιον στην κλοπή και την ιδιοποίηση θα πρέπει να είμαστε και αυτό είναι το υγιές.
Βλέπω με λύπη μου ένα μεγάλο μέρος των ελλήνων να είναι ανθέλληνες και δεν το καταλαβαίνω.
Βλέπω με λύπη μου ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού να φέρεται με μίσος και εχθρότητα στο πρόσωπο του Ιησού λες και αυτός είπε στους χριστιανούς κάψτε γυναίκες στην πύρα με την δικαιολογία της μάγισσας, εξαφανίστε ιθαγενείς σαν υπάνθρωπους, καταστρέψτε λαούς και κάντε εμφυλίους στο όνομα μου. Για δικαιοσύνη και αγάπη μίλησε. Και βλέπω ανθρώπους να τον διαπομπεύουν και δεν το καταλαβαίνω.
Έχει χαθεί το αυτονόητο. Έχει χαθεί ο κοινός νους. Έχει χαθεί η κοινή λογική.
Βλέπω με λύπη μου κάθε μέρα αναρτήσεις με σελφι γνωμικά και ανησυχίες για την κακοποίηση των ζώων αλλά δεν βλέπω καμιά ανησυχία για τους καθημερινά πέντε νεκρούς και πέντε αναπήρους από τροχαία, δεν βλέπω καμία ανησυχία για τις ανθρώπινες ζωές που χαθήκαν στην μάντρα στην νεροποντή του 2017. Είναι γραμμή της τρόικας και εδώ; Του δντ; Της νέας τάξης πραγμάτων; Ή είναι δικό μας το πρόβλημα; Πρόβλημα νοοτροπίας;
Βλέπω με λύπη μου
Η χώρα μου να αποθηκεύεται για 99 ;;;; χρόνια;
Αλλαγή πληθυσμιακής σύνθεσης και στο βάθος ισλαμοποίηση;
Θεσμοί όπως οικογένεια υπό διάλυση;
Η θρησκεία μας ; την υποδομούν συστηματικά;
Και τώρα το διαχρονικό μας σύμβολο που λέγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παραχωρείται;
Εντός ολίγου και μακεδονική μειονότητα ;;;
Να Περνάνε νόμους υπέρ των ομόφυλων ζευγαριών
Να αποποινικοποιούν την κάνναβη
Να επιτρέπουν την δημιουργία σωματείου ΛΟΑΤΚΙ στην αστυνομία.
Να προτείνουν να διδάσκονται στα σχολεία μαθήματα για την ομοφυλοφιλία.
Βουλευτές και υπουργοί συμμετέχουν στα gay parade, ενώ ταυτόχρονα υβρίζουν όλους όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ;
Γιατί φτύνουμε την ιστορία μας;
Γιατί προσβάλλουμε τις άξιες μας;
Γιατί καταστρέφουμε την υπεροχή γλώσσα μας;
Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις έλεγαν οι φιλόσοφοι μας, εμείς γιατί το διαγράφουμε, γιατί σβήνουμε ονόματα χαρίζοντας τα σε τυχάρπαστους;
Έρχεται ένας πρωθυπουργός εκλεγμένος με το 21.6% των ψήφων σε απόλυτα νούμερα και αγνοεί ένα δημοψήφισμα του 62%. Την στιγμή που το δημοψήφισμα είναι η έκφραση της λαϊκής βούλησης, είναι υπεράνω του νομού. Και σαν λαός δεν αντιδρούμε. Και δεν το καταλαβαίνω.
Κάθε πρωθυπουργός αλλά έταζε πριν την εκλογική αναμέτρηση και άλλα έκανε μετά. Και αυτό το έκαναν όλοι οι πρωθυπουργοί. Γιατί το ανεχόμαστε; Δεν το καταλαβαίνω. Ίσως τελικά γιατί αυτό θέλουμε. Αλλά εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Δημιουργία εντυπώσεων
Διορισμοί για σταθεροποίηση στην κυβέρνηση ή στο κοινοβούλιο
Κίνητρο είναι η εξουσία, ο κοτζαμπασισμός. Εγώ είμαι το αφεντικό και υπακούστε γιατί έτσι.
Το βουλευτιλίκι είναι ισχυρό κίνητρο για διασυνδέσεις και οικονομική ανόρθωση.
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης
Από το προφίλ του Φάνη Τσαπικούνη στο facebook
epirus-ellas.gr                       ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.