Ετικέτες

9.7.18

"Έλα Μήτσο αρκετά, συντόμευε με τις πόζες. Περιμένει ο Βορίδης"!Tελικά κάποιοι βιάζονται και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό για να επιφέρουν πλήγματα στην εκκλησία μας και την Ορθοδοξία μας. Την στιγμή που το Σκοπιανό καίει, με την Κυβέρνηση να βάζει ταφόπλακα στο εθνικό μας θέμα, διαγράφοντας την ιστορία χιλιάδων ετών, φέρνει στο τραπέζει της συζήτησης και τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους.Με λίγα λόγια, επιχειρούν την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος. Αυτό είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης, δήλωσε το εξής για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οσον αφορά στην συνταγματική αναθεώρηση και στα ζητήματα στις σχέσεις κράτους και εκκλησίας, είπε ότι «για αυτά που χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν πρέπει να έχουμε μία ειλικρινή συζήτηση με την εκκλησία της Ελλάδος και έναν έντιμο διάλογο.»

Μητσοτάκης στην γραμμή Τσίπρα με λίγα λόγια. Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΔ είναι ξεκάθαρη. Στην ουσία, επιθυμεί τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, όπως και οι Κυβερνητικοί ολετήρες.

Όταν μιλάς για επαναπροσδιορισμό, επιθυμείς αλλαγές. Για ποιον διάλογο ομιλεί. Να συζητήσουμε τι ακριβώς;

Μήπως η δήλωσή του φανερώνει τις εντολές που έλαβε από την συμμετοχή του στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.