Ετικέτες

31.8.18

Αθανάσιος και Δημήτριος: μας έχουν ανάγκη ΚΑΙ Γεώργιος και Παύλος: κοιμήθηκαν

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΕΥΧΉ

Ενημέρωση: Ο αδερφός μας Γεώργιος (κλικ εδώ) που είχε καρκίνο σε τελικό στάδιο κοιμήθηκε τελικά εχθές 30/8, όπως περίμεναν οι δικοί του. Ας ευχηθούμε ο Κύριος να τον ελεήσει και να ενδυναμώσει και να φωτίσει τους δικούς του.
Σημ.: Αφαιρέθηκε από την κατάσταση υπέρ υγείας (θέση 81 μετά τον Ηλία και τη Θεοδώρα) και τέθηκε στην κατάσταση υπέρ αναπάυσεως.

Μαζί με τον Γεώργιο ας προσθέσουμε και τον Παύλο, που επίσης κοιμήθηκε προχθές. Ήταν πιστός άνθρωπος.

Νέα αιτήματα

Δύο νέοι αδερφοί μας και μέλη μας έχουν την ανάγκη της προσευχής μας. Μετά τον αδερφό μας Ανδρέα (θυμηθείτε εδώ), ο αδερφός μας Αθανάσιος θορυβήθηκε και το έψαξε κι αυτός. Δυστυχώς οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν, αλλά ίσως και γι' αυτό τον λόγο προλαβαίνει, μιας και ο καρκίνος που εντοπίστηκε είναι ακόμα μη μεταστατικός και ιάσιμος. Ας ευχόμαστε λοιπόν και για τον Αθανάσιο μαζί με τον αδερφό μας Ανδρέα να ξεπεραστεί η περιπέτεια υγείας και φυσικά όλα να γίνουν σύμφωνα με το θέλημα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και το συμφέρον της ψυχής τους.

Ένας δεύτερος αδερφός μας, δικός μας άνθρωπος, ο Δημήτριος πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη και αντιμετωπίζει δυσκολίες οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως. Ας ευχηθούμε ο Θεός να τον φωτίσει, ώστε να διώξει το σκοτάδι από την καρδιά του (που είναι περισσότερο "πειρασμικής" φύσεως) και να αναδείξει το πλούσια ταλέντα του. Ας ευχόμαστε και για τη σύζυγό του που προσεύχεται μαζί μας τόσο καιρό και η οποία εύλογα έχει ανησυχήσει και μας ζητά να της συμπαρασταθούμε. Ας μην την αφήσουμε μόνη της.


Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.