Ετικέτες

18.8.18

Κράτα γερά Ρωσία!


 Γιώργος Θαλάσσης 



Δεν την αγαπάμε, γιατί ζητάμε κάποιο αντάλλαγμα. Δεν την θεωρούμε σύμμαχο, γιατί πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει. Την αγαπάμε, γιατί αγαπά τον Κύριό μας και Θεό μας. Την θαυμάζουμε, γιατί μονάχα αυτή πλέον κρατά ψηλά τον Ορθόδοξο σταυρό και δοξάζει τα δικά μας σύμβολα, αυτά του Δικέφαλου Αετού.

Την ώρα που η Δύση και Ορθόδοξες χώρες, όπως η δική μας, υιοθετούν την ανώμαλη ατζέντα για τα πρότυπα της οικογένειας, η Ρωσία προωθεί την πατροπαράδοτη ευλογημένη οικογένεια, την πολυτεκνία, την κατήχηση σε όλο το δημόσιο μηχανισμό και στην παιδεία, την αγάπη για την Πατρίδα. 

Για αυτό λοιπόν την μισούν και για αυτό θέλουν να την εξοντώσουν, γιατί στέκεται εμπόδιο στα ζοφερά σχέδια του συστήματος της νέας τάξης. Του συστήματος, που σαν στόχο έχει την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας τυραννικής αυτοκρατορίας, μια παγκόσμιας θρησκείας και ενός παγκόσμιου βασιλιά. Του αντιχρίστου.

Σχεδόν όλος ο πλανήτης έχει τυλιχτεί και προσκυνήσει αυτό το αντίχριστο σύστημα. Σχεδόν όλος ο πλανήτης έχει στραφεί εναντίον της και την έχει βαφτίσει εχθρό.  Όμως το τραγικό είναι ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί της δεν είναι η Δύση, αλλά κάποιοι Ορθόδοξοι, που επειδή νιώθουν ότι απειλείται το πρωτείο τους, συμμάχησαν και έγιναν εξάρτημα της χώρας που χτίζει ναούς και πλατείες στον σατανά και τώρα ετοιμάζονται να την τσακίσουν αναγνωρίζοντας την σχισματική "ορθόδοξη" εκκλησία της Ουκρανίας. 

Αδέρφια, αν θέλουμε να "δώσουμε το δικαίωμα" στον Θεό να επέμβει ακυρώνοντας τα σχέδιά τους, οφείλουμε να επέμβουμε πρώτα εμείς μέσα από την προσευχή μας. 

Στην Ελλάδα μας κάποιοι προσπαθούν να αποκόψουν την Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο. Στην Ρωσία αυτοί οι ίδιοι κατάφεραν και απέκοψαν την Ουκρανία και τώρα για να γίνει η αποχωρισμός αυτός παντοτινός προσπαθούν να την αποκόψουν και πνευματικά.
Θα τους αφήσουμε;

Κράτα γερά, Ρωσία! 



Συστηματική κατήχηση νεοσυλλέκτων στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις








Συστηματική κατήχηση νεοσυλλέκτων στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις..άλλοι 16 νέοι εισήλθαν στην εκκλησία του Χριστού από την αθεία.Οι βαπτίσεις με τρεις κανονικές καταδύσεις και όχι ράντισμα έγιναν σε στρατιωτική μονάδα στο Кстове από τον ιερέα π.Валентин Мотев.Καλοστερεωμένοι οι αδελφοί μας και μεις να παίρνουμε δύναμη και κουράγιο από τις επιλογές τους.


Επί ποδός όλη η Ρωσία για να υποδεχθεί τμήμα του λειψάνου του Αγίου Σπυρίδωνος



Επί ποδός όλη η Ρωσία για να υποδεχθεί από την Κέρκυρα, τμήμα του λειψάνου του Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού.
Με κυβερνητικό αεροσκάφος και τιμές αρχηγού κράτους οι Ρώσοι ορθόδοξοι θα αγκαλιάσουν στις 24 Αυγούστου τον θαυματουργό Άγιο.
Όσο και να προσπαθούν κάποιοι οι δεσμοί πνεύματος Ελλάδας-Ρωσίας είναι ακατάλυτοι και θα παραμείνουν ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.