Ετικέτες

29.10.18

Παναγιώτης, Ευτύχιος, Βασίλειος, Μαρία: μας έχουν ανάγκη και ενημέρωση για άλλες δύο αδερφές μας που φέρουν το ίδιο όνομα και για την Αλίκη που κοιμήθηκε (εχθές 28/10)

Αποτέλεσμα εικόνας για κομποσκοίνι

Καλό είναι να μην προσεύχεσαι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για κάθε συνάνθρωπό σου, ώστε να μιμηθείς έτσι τον αγγελικό τρόπο προσευχής. [Αγίου Νείλου του Ασκητού, Φωνή των Πατέρων, Η προσευχή, σελ. 13] 

Ας ανταποκριθούμε λοιπόν στα αιτήματα των αδερφών μας:

Παναγιώτης: Υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε αφαίρεση νεφρού λόγω όγκου. Είναι κλινήρης και η υγεία του παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση. [κοιμήθηκε στις 5/11]

Ευτύχιος: Διαγνώσθηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο. Η ψυχολογία του είναι σε κακή κατάσταση.

Βασίλειος: βαριά γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση που είναι ανυπόφορη!

Μαρία: έχει ανάγκη τις προσευχές μας. Είναι στο νοσοκομείο.

Ενημέρωση

Μαρία (υπ. αρ. 1): Πλην πολλών άλλων προβλημάτων υγείας (όπως π.χ. παραμορφωτικής αρθρίτιδας) παρουσιάζει και πρόβλημα στην καρδιά και θα χρειαστεί επέμβαση. Ας την διατηρήσουμε στην προσευχή μας. 

Μαρία (υπ. αρ. 24): Η κατάσταση της υγείας της έχει κάπως σταθεροποιηθεί, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά. Η κόρη της Κυριακή (24/10) μας έχει ανάγκη. 

Η Αλίκη (υπ. αρ.66) που είχαμε βάλει στην κατάσταση προσευχής στις 24/9 κοιμήθηκε εν Κυρίω εχθές 28/10. Η Παναγία ας την σκεπάσει και ο Κύριός μας ας την αναπαύσει.


Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.