Ετικέτες

22.11.18

Κύπρια εκπαιδευτικός: «Όταν ακούν Ελλάδα-έθνος τους πιάνει αλλεργία..»


Η εκπαιδευτικός Ελένη Σιούφτα. Από το βίντεο της συνέντευξής της στο κανάλι «Σίγμα». Youtube@Sigmalive
ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Νεαρή εκπαιδευτικός βρέθηκε στο στόχαστρο του ΑΚΕΛ για αναφορές που περιέχονταν σε ομιλία που εκφώνησε σε τελετή που έγινε στην ακριτική κωμόπολη Αθηαίνου, με την ευκαιρία της επετείου της 28ηςΟκτωβρίου.

Πρόκειται για την Ελένη Σιούφτα, η οποία σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό κανάλι «Σίγμα» υποστηρίζει ότι τα κίνητρα της επίθεσης είναι ιδεολογικά. «Λειτουργούν με ένα τρόπο που, όταν αναφέρεις τη λέξη Ελλάδα, έθνος, αμέσως τους πιάνει αλλεργία», ανέφερε.
Η Ελένη Σιούφτα υποστηρίζει ότι οι επιθέσεις εναντίον της άρχισαν με αφορμή κάποια σημεία της ομιλίας της αλλά ο πραγματικός λόγος φάνηκε μετά. «Ξεκαθάρισε το τοπίο», είπε, για να προσθέσει: «Ήρθε η Διευθύντρια του Γραφείου (Σ.Σ. Παιδείας) του ΑΚΕΛ να με συγκρίνει με τον Χίτλερ. Οπόταν, ναι, είναι καθαρό ότι το θέμα (Σ.Σ. τα κίνητρα των επιθέσεων) είναι ιδεολογικό».
Συνεχίζοντας κατηγόρησε τη διευθύντρια του Γραφείου του ΑΚΕΛ ότι απηύθυνε δημόσια έκκληση να βρεθεί κάποιος για να την βγάλει από την τάξη και να της πάρει το πτυχίο της. «Αυτή είναι ρητορική αγάπης;», διερωτήθηκε για να προσθέσει ότι: «Αυτές τις συμπεριφορές και ενέργειες τις κάνουν σε περιόδους Χούντας οι φασίστες».
Ερωτηθείσα τι ήταν αυτό που πιστεύει ότι ενόχλησε όσους τής άσκησαν κριτική, απάντησε «Θεωρώ πως άλλο πράγμα τους ενόχλησε και άλλο χρησιμοποίησαν για να ξεκινήσει αυτός ο κανιβαλισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.