Ετικέτες

25.11.18

Νέο αλβανικό θράσος-καψόνι:Τώρα ζητούν εξηγήσεις για την κηδεία Κατσίφα


Νέο καψόνι Ράμα στην ελληνική μειονότητα και φυσικά στηνΕλλάδα , μη τιμώντας ούτε στο ελάχιστο τη μνήμη του δολοφονημένου Κώστα Κατσίφα.
Στο έγγραφο που θα δείτε παρακάτω και δημοσιεύεται στο himara.gr, η αλβανική εισαγγελία εκβιάζει ουσιαστικά τον δήμο Δρόπολης και ζητά και τα ρέστα επειδή πλήρωσε την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Είναι ..δημιούργημα του εισαγγελέα Αργυροκάστρου Αrben Pasho, με το οποίο στοχοποιεί τον Δήμο Δρόπολης και δείχνει για άλλη μια φορά τις πραγματικές διαθέσεις των Αλβανών εναντίον των Βορειοηπειρωτών, προκειμένου να στήσουν μια προπαγάνδα με το έτσι θέλω.
Ζητούν εξηγήσεις από τον δήμο ρωτώντας αν:
- Γνωρίζουν τους διοργανωτές της κηδείας Κατσίφα
- Έχει ζητηθεί οικονομική βοήθεια ή τεχνική στο Δημαρχείο, από τους διοργανωτές της κηδείας
- Έχει παρθεί απόφαση από το Δημαρχείο για να καλύψει τα έξοδα κηδείας και εάν ''Ναι'', ζητούν να μάθουν τη λογική στην οποία βασίστηκε η απόφαση αυτή
Δείτε το σχετικό έγγραφο:
Διαβάστε την μετάφραση του παραπάνω έγγράφου όπως την δημοσιεύει το himara.gr:
«Αρ. 1159 Πρωτόκολλο (S.C)
Θέμα: Απαίτηση εξηγήσεων - δεδομένων
Προς Δήμο Δερόπολης,
Η Εισαγγελία της Δικαστικής Περιφέρειας-Νομού Αργυροκάστρου, έχει καταχωρήσει την ποινική διαδικασία-εξέταση αριθ. 670, του Έτους 2018, για τα ποινικά αδίκημα ‘’Υποκίνηση του Μίσους ήτων συγκρούσεων’’, ‘’Διακίνηση αντισυνταγματικών κειμένων’’, τα οποία έχουν τελεστεί σε συνεργασία- (σ.σ. οργανωμένα), βάση των νόμων 265, 225 και 25 του Ποινικού Κώδικα.
Διότι στις 8 Νοεμβρίου 2018, στο χωριό Βουλιαράτες του Δήμου Δερόπολης κατά τη διάρκεια της τελετής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσιφά, έχουν χρησιμοποιηθεί αντισυνταγματικά κείμενα και σύμβολα και έχουν γίνει εκκλήσεις για να υποκίνηση μίσος ή συγκρούσεων ανάμεσα στα έθνη.
Για τους σκοπούς της εξέτασης αυτής της (σ.σ. ποινικής) διαδικασίας, ζητάμε από Εσάς να μας παρέχετε:
-Γνωρίζετε τους διοργανωτές αυτής της τελετής κηδείας;
-Έχει ζητηθεί οικονομική βοήθεια ή τεχνική στο Δημαρχείο Σας, από τους διοργανωτές της τελετής της κηδείας;
-Έχει παρθεί απόφαση από το Δημαρχείο σας για να καλύψετε τα έξοδα κηδείας και εάν‘’Ναι’’, να μας παραδώσετε αντίγραφο της πρακτικής (σ.σ. προηγούμενο), στην οποία βασιστήκατε σε αυτή την απόφαση;
Ευχαριστώντας σας για την κατανόησή σας, περιμένουμε σε αναμονή μιας όσο δυνατόν επείγουσας απάντησης εκ μέρους Σάς!
Ο Διευθύνων της Εισαγγελίας
ARBENPASHO (PASHAJ)»
Το βαθύ κράτος της Αλβανίας βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση με ενορχηστρωτή τον Έντι Ράμα. Ο εισαγγελέας που έδωσε την εντολή να σταλεί αυτό το έγγραφο είναι επί της ουσίας άνθρωπός του στο Αργυρόκαστρο.
Οι γαλανόλευκες καρδιές και τα καθαρά χέρια της ελληνικής μειονότητας τρομάζουν τους Αλβανούς. Όσο πλησιάζει το 40ήμερο μνημόσυνο του Κατσίφα, φοβούνται ακόμα πιο πολύ διότι ξέρουν ότι στις δύσκολες στιγμές οι Βορειοηπειρώτες γίνονται ένα. Ήδη ο σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατίου έχει ναυλώσει λεωφορεία για τις 8 Δεκεμβρίου.
«Ο σκοπός μας είναι ότι όσος κόσμος θέλει να παρευρεθεί στο μνημόσυνο , να τον βοηθήσουμε ώστε με τον ευκολότερο και τον οικονομικότερο τρόπο να παρευρεθεί. Δε θέλουμε να γίνουν πράγματα όπως έγιναν την προηγούμενη φορά στα σύνορα. Εμείς δε θέλουμε ακραία στοιχεία» λέει ο διοργανωτής και φίλος του Κ.Κατσίφα.
Αυτό που θέλουν η οικογένεια και οι φίλοι του Κωνσταντίνου είναι απλώς να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου τους.Θα τους αφήσουν τα τσιράκια του Ράμα;

https://www.thepressroom.gr/ellada/neo-albaniko-thrasos-kapsonitora-zetoyn-exegeseis-gia-ten-kedeia-katsipha                  Ε.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.