Ετικέτες

29.11.18

«Μνημόσυνο» σε σκύλο σε Ορθόδοξο Ναό της Ι.Μ. Ντιτρόιτ (ΒΙΝΤΕΟ)

katanixis.gr: Όταν ομιλούμε για αγάπη, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε το νοηματικό περιεχόμενο της λέξης.
Στη φιλοσοφία, η αγάπη αποθεώνεται αφού σχεδόν ο κάθε φιλόσοφος έχει και έναν αποκλειστικό ορισμό.
Στην ψυχολογία, η αγάπη μάλλον υποτιμάται, αφού πρωταγωνιστής είναι η ψυχή.
Στην Ορθόδοξη θεολογία, αφενός Αγάπη είναι ο Θεός [«Ο Θεός αγάπη εστί και ο μένων εν τη αγάπη εν τω θεώ μένει και ο Θεός εν αυτώ» (Α΄ Ιωάν. 4, 16)] αφετέρου για τον άνθρωπο, η αγάπη είναι καρπός του Αγίου Πνεύματος [«Ο καρπός του Πνεύματός έστιν αγάπη, χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, χρηστότης, αγαθοσύνη, πίστις, πραότης, εγκράτεια» (Γαλ. ε΄ 22 – 23)].
Στην επιστήμη της (Δυτικής κυρίως) θεολογίας η αγάπη έχει πλέον θεοποιηθεί με έναν τρόπο τόσο στρεβλό που τελικά έχει διαστραφεί εντελώς το νόημά της. 
Άλλο ένα κραυγαλέο παράδειγμα της αυτής της διεστραμμένης αγάπης, παρουσιάζεται στο δημοσίευμα που ακολουθεί. 
Κατά τη δημιουργία ο Θεός έπλασε όλα τα πλάσματά του μόνο με τον λόγο: [Είπε και εγεννήθησαν, ενετείλατο και εκτίσθησαν (ψαλμ. 39). Μόνον τον άνθρωπο τον έπλασε από πηλό και του ενεφύσησε πνοή ζωής: [(Γεν. 2,7.)  καὶ ἔπλασεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, χοῦν ἀπὸ τῆς γῆς, καὶ ἐνεφύσησεν εἰς τὸ πρόσωπον αὐτοῦ πνοὴν ζωῆς, καὶ ἐγένετο ὁ ἄνθρωπος εἰς ψυχὴν ζῶσαν]. 
Στο μνημόσυνο λοιπόν του σκύλου αιτείται ο ιερεύς: "έτι δεόμεθα υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου δούλου σου ;;;"... αφού δεν έχει ψυχή ο σκύλος!!!



Ολόϊδια ακριβώς είναι και η αγάπη των οικουμενιστών.

Διαστροφική, απάνθρωπη και τελικά σατανική. 


Όπως όσο και να αγαπάς ένα πλάσμα του Θεού σκυλί, γατί, καναρίνι, χελωνάκι, δελφίνι, αητόπουλο, ΔΕΝ γίνεται να του κάνεις μνημόσυνο, έτσι και στον αιρετικό αν o οικουμενιστής Ορθόδοξος, από αγάπη προβάλλει μόνον όσα μας ενώνουν και όχι όσα μας χωρίζουν από τον Θεό, τότε ΔΕΝ αγαπά εν αληθεία, αλλά αδιαφορεί για την ψυχή του αιρετικού, δεν τον προσκαλεί εις μετάνοιαν και το χειρότερο, αλλοιώνει την Ορθόδοξη πίστη για λόγους savoir-vivre.

Η Οικουμενιστική αγάπη είναι σατανική αγάπη. Ξεκάθαρα πράγματα.
''Μνημόσυνο'' σε σκύλο σε Ορθόδοξο Ναό της Ι.Μ. Ντιτρόιτ
Πριν από λίγες ημέρες στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής, ένας 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ένα Κ-9 αξιωματικό σκύλο της Αστυνομίας.
Ο εν λόγω σκύλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή St. Clair Shores, και στο άκουσμα του θανάτου, αξιωματικοί και πολίτες βυθίστηκαν στο πένθος.
Στην εν λόγω περιοχή όπου δολοφονήθηκε ο σκύλος αξιωματικός Κ-9, υπάρχει ο Ελληνορθόδοξος Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Ντιτρόϊτ .
Το αμερικάνικο κανάλι FOX 2 μας μετέφερε σε live μετάδοση ένα πρωτοφανές και πρωτάκουστο γεγονός, που έλαβε χώρα εντός του Ελληνορθόδοξου Ιερό Ναού.
Συγκεκριμένα όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκε τελετή - μνημόσυνο για τον αξιωματικό σκύλο Κ-9.
Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Μιχαήλ, στην ομιλία του ευχαρίστησε τον Θεό που έδωσε τα ζώα για να εξυπηρετούν τους ανθρώπους, ενώ υπογράμμισε ότι όπως λέει και στο βιβλίο της Αποκαλύψεως όλοι οι Άγγελοι, οι άνθρωποι και τα ζώα θα υμνούν τον Κύριο.
Δείτε το βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.