Ετικέτες

9.11.18

Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ, ΤΟ DEAL KAI TA 10.000 ΘΥΜΑΤΑ


Η συμφωνία που πλήττει τον απλό παπά και ανοίγει τον δρόμο στον αφελληνισμό και στην αποχριστιανοποίηση
Ο παπάς για να παιχτεί σωστά θέλει τρία τραπουλόχαρτα, παπατζή, αβανταδόρους, τουτέστιν αυτούς που παριστάνουν πως ποντάρουν και κερδίζουν, ώστε να «μασήσει» η κοροϊδάρα, τσιλιαδόρους, ώστε να μη φορέσουν άπαντες βραχιόλια και φυσικά απαιτείται το βασικό προαπαιτούμενο, το κορόιδο. Oλη η μηχανή στήνεται για χάρη του, για να τον ξαφρίσουν. Ο δε παπάς, ήτοι το τραπουλόχαρτο με τη φιγούρα, είναι πάντα ένα. Προχθές για πρώτη φορά είδαμε τη μηχανή αυτή να δουλεύει όχι σε μία γωνιά της Πειραιώς αλλά στο ίδιο το Μαξίμου, με 10.000 παπάδες, τους οποίους δεν ρώτησε κανείς, λες και είναι παιγνιόχαρτα, και 10.000.000 κορόιδα, τα οποία ψήφισαν για να σκιστεί το Μνημόνιο και τελικώς κονομήσανε «Βόρεια Μακεδονία», τις ύβρεις ως «φασίστες» γιατί αντιδρούν, επίθεση στο Εθνικό Σχολείο, κανά εκατομμύριο λαθρομετανάστες στους τσαντιρομαχαλάδες και σε διαμερίσματα πληρωμένα κομπλέ με προγράμματα επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού και τώρα εκπαραθύρωση 10.000 ιερέων από το κράτος, για να πάει η Εκκλησία στο περιθώριο και να προσληφθούν στη θέση τους 10.000 πιθανοί ψηφοφόροι του Φίλη, του Καρανίκα και του απέθαντου Τσακ Νόρις - Κωνσταντινέα. Δεν ξέρω πώς ο ροκαμπιλάς πρωθυπουργός μας έφερε βόλτα τον Μακαριότατο. Ξέρω το αποτέλεσμα του «πέτσινου» χαρτιού που τράβηξε ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Η συμφωνία του με την κυβέρνηση έχει δύο στόχους. Αφενός την υλοποίηση της αριστερής ονείρωξης, στο πλαίσιο του αφελληνισμού και της αποχριστιανοποίησης της χώρας, να μειωθεί δραστικά η επιρροή της Εκκλησίας και να αποκοπεί από το κράτος, κι αφετέρου οι μηδενιστές μνημονιακοί δοσατζήδες των δανειστών να βάλουν χέρι σε μεγάλο μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας, ώστε να ενταχθεί και αυτή στα λάφυρα των ξένων μέσω άλλου ενός Υπερταμείου.

Πρώτο θύμα, ο απλός παπάς, που παύει να έχει πλέον την προστασία του δημοσίου υπαλλήλου. Πλέον θα εξαρτάται από τη βούληση κάθε μητροπολίτη. Και υπάρχουν μητροπολίτες αγωνιστές του Εθνους και της Ορθοδοξίας, αλλά υπάρχουν και εξαρτώμενοι, εκβιαζόμενοι, που πολιτεύονται με ισορροπίες και απ’ το πολύ νερό στο κρασί τους δεν υπάρχει πια σταγόνα αντίστασης. Ο απλός παπάς του χωριού και της συνοικιακής ενορίας είναι άλλος ένας άγνωστος στρατιώτης, ένας ακοίμητος φρουρός της εθνικής μας ταυτότητας. Διότι αυτό είναι η Εκκλησία, συνδημιουργός του Εθνους και Κιβωτός της ταυτότητάς του.

Εάν εγώ τώρα γράφω αυτά κι εσείς με διαβάζετε σε αυτή τη γλώσσα και έχουμε αμφότεροι την ενσυναίσθηση πως ανήκουμε στο Εθνος των Ελλήνων, το χρωστάμε σε Πατριάρχες και επισκόπους αλλά πρωτίστως και πάνω απ’ όλα στους χιλιάδες παπάδες μας, που, όταν επί αιώνες δεν είχαμε κράτος, κρατήσανε τη γλώσσα και τη συνοχή μας και σήκωσαν το αόρατο κυκλώπειο τείχος της Ορθοδοξίας, που μας φύλαξε από τον καθολικό εξισλαμισμό και τον αφανισμό. Αλλιώς θα είχαμε γίνει κι εμείς εξωμότες, σαν τον Ερντογάν ή τον Ράμα.

Η πονηρή αυτή συμφωνία θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη εξάρτηση την Εκκλησία και κυρίως θα ακυρώσει τον δημοκρατικό χαρακτήρα της Εκκλησίας μας, φορέας της οποίας είναι πρωτίστως ο απλός παπάς.

Περαιτέρω ανοίγει τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη περιθωριοποίηση, με τη σχεδόν βέβαιη συνέχιση του προγράμματος πολιτισμικού μαρξισμού της αποτυχημένης μνημονιακής αριστεράς, ώστε να αποχριστιανοποιηθούν και αφελληνιστούν η Διοίκηση, η Παιδεία και να μετατραπεί η χώρα στο απέραντο hot spot, που ονειρεύονται τούτοι δω οι Βαλκάνιοι ανακυκλωμένοι μπολσεβίκοι, που μπορεί να γίνανε οδαλίσκες των Γερμανών, αλλά προσπαθούν να ρεφάρουν «επαναστατικώς», ξεχαρβαλώνοντας το Εθνος, την ταυτότητά του, το κράτος και τα σύνορά του.

Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, όταν έρθει η ώρα, γιατί θα έρθει σαν κύμα που ψηλώνει, θα πρέπει να διώξουμε όχι μόνο πράξεις αλλά και τις σάπιες ιδέες τους. Θα χρειαστεί νέο Ιδιώνυμο, να απολύσουμε χιλιάδες επίορκους, να τσακίσουμε τα δίκτυα του Σόρος και των δωσιλόγων του στην Πατρίδα, να κλείσουμε τα πανεπιστήμια και να τα επανιδρύσουμε με νέο διδακτικό προσωπικό και μόνιμη αστυνομική παρουσία εντός τους. Τα ημίμετρα, η ανοχή και οι ανόητες ενοχές μάς οδήγησαν σε αυτήν τη σουρεαλιστική κατρακύλα. Πρέπει να μπει τέρμα στην ηττοπάθεια και να ανακτήσουμε την Πατρίδα μας...
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Πηγή: Δημοκρατία

1 σχόλιο:

 1. ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=E_XAyNvpnZ8
  ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΩΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ...!!!
  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ.!

  ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΕΥΩΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.!

  ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.!

  (Κατά Ματθαίον, κεφ.6, στ.24):
  "Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν·
  ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει,
  ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει.
  οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ. "
  ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:
  "Κανείς δεν μπορεί να υπηρετεί συγχρόνως δύο κυρίους•
  διότι ή θα μισήσει τον ένα και θα αγαπήσει τον άλλον,
  ή θα προσκολληθεί στον έναν και θα καταφρονήσει τον άλλο.
  Και σεις δεν είναι δυνατόν να υπηρετείτε το Θεό και το χρήμα•
  ή θα αγαπήσετε το Θεό και θα περιφρονήσετε τους επίγειους θησαυρούς,
  η θα υποδουλωθείτε σε αυτούς και θα καταφρονήσετε το Θεό."

  ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ.!
  θυμίζουμε οτι επί ημερών σας, τα παιδιά στα σχολεία ξεκίνησαν να μαθαίνουν περί πανθρησκείας, αλλοιωμένης Ορθοδοξίας, αλλά και περί αμφισβήτησης της βιολογικής τους ταυτότητας. Και αυτό έγινε, διότι είστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ, όπως λέτε.!

  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΣΤΕ "ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ" ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ "ΜΠΙΖΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.!
  ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.!

  ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ;

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.!

  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ.!
  ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

  ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΦΑ, ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΡΑ.!

  ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ.

  ΑΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΧΟΙΝΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΧΡΗΣΗ.!

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟ ΜΑΜΩΝΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ "ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ" ΜΕ ΤΗ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.!

  ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΟΡΘΟΤΟΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.!

  ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.