Ετικέτες

20.12.18

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ Τ. 13 ΕΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 20 Δεκεμβρίου  2018

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ Τ.

Η περιπέτεια της Αναστασίας Τ., 13 ετών, έληξε σήμερα το βράδυ δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Αναστασία Τ. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.
Η παλαιότερη ανάρτηση:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 19 Δεκεμβρίου 2018

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ Τ. 13 ΕΤΩΝ # Missing Alert

Στις 19/12/2018 και ώρα 10:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη , η Αναστασία Τ. 13 ετών. Η Αναστασία Τ. έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 63 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι , μπλε μπουφάν, άσπρα παπούτσια και κρατούσε μαύρη σχολική τσάντα.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση της Αναστασίας Τ. θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεση τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού:http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.